16.01.2010. / 22:24

Autor: Ivica Medo

Pao jedini preživjeli iz 'Vidimo se na čitulji': Uhićen Kristijan Golubović

U akciji srpske policije uhićen je poznati beogradski kriminalac Aleksandar-Kristijan Golubović (41) s još pet članova kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima, službenu izjavu MUP-a Srbije prenosi B92

Aleksandar-Kristijan GolubovićAleksandar-Kristijan GolubovićU akciji srpske policije uhićen je poznati beogradski kriminalac Aleksandar-Kristijan Golubović (41) s još pet članova kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima, službenu izjavu MUP-a Srbije prenosi B92.

Pored Golubovića, uhićena je njegova majka Milanka Golubović (60), Uroš Vuković (20) i maloljetnik A.K. (17), svi iz Beograda, kao i Safet Ibrović (38) i Mirsad Fujalkić, obojica iz Novog Pazara. Njima je određena mjera zadržavanja u pritvoru od 48 sati.

Ova se kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu bavila trgovinom narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, a prilikom uhićenja kod Golubovića je pronađeno i oružje u ilegalnom posjedu.

Grupa je uhićena u zajedničkoj akciji Kriminalističke policije Beograda, Bezbjednosno informativne agencije i Višeg tužilaštva u Beogradu.

Kristijana Golubovića se ubraja među vodeće pripadnike srpskog podzemlja koji je snagu stjecao vježbajući sklekove, trbušnjake i zgibove u srpskim ali i u kaznionicama u inozemstvu.

Golubovićem se bavi i dokumentarni film "Vidimo se na čitulji" (osmrtnici) koji tematizira beogradsku mafiju i podzemlje iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

On je jedini preživjeli "glumac" iz tog kultnog dokumentarca, dok su su svi ostali pobijeni, što u međusobnim mafijaškim obračunima, a što u obračunima sa srpskom policijom.

Odnedavno se počeo baviti i ultimate fightom, trebao je nastupiti i na nedavnom turniru u Splitu, no zbog zabrane ulasku u Hrvatsku to se nije ostvarilo.

Vezane vijesti

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U akciji Službe za borbu protiv organiziranog kriminala i Tužiteljstva za organizirani kriminal u Beogradu i Čačku uhićeno je troje osumnjičenih za… Više

Komentari

registracija
16/11/09

simo, 16.01.10. 22:43

Stvarno neznam koga to zanima....


registracija
29/11/09

Ivis, 16.01.10. 23:37

Vidite gospodo, nasa policija zauzela je praviln i ispravan stav, kada je ovome banditu zabranila nastup u Splitu. Kako se osijecaju njegovi splitski suradnici. Bila je najavljena i tuzba. A sto sada? Potpisi podnositelja ostaju. Bilo je puno novinara, koji su napadali rad policijske uprave.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika