18.01.2010. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Olja Vori: Uz sinčića Petra nisam usamljena

Europsko prvenstvo e prvo veliko natjecanje hrvatske reprezentacije na kojem će Igora Vorija, osim supruge, bodriti i njihov sedmomjesečni sin Petar kojeg je mama već vodila na utakmice očevog matičnog kluba HSV-a iz Hamburga

Olja i Petar Vori, Foto: Krasnodar PeršunOlja i Petar Vori, Foto: Krasnodar PeršunDok se njezin suprug Igor Vori s ostatkom rukometne reprezentacije pripremao za Europsko prvenstvo koje ovog tjedna počinje u Austriji, Olja Vori zajedno s njihovim sinčićem Petrom boravi u Zagrebu. Ovo je prvo veliko natjecanje hrvatske reprezentacije na kojem će Igora Vorija, osim supruge, bodriti i njihov sedmomjesečni sin Petar kojeg je mama već vodila na utakmice očevog matičnog kluba HSV-a iz Hamburga.

Iako će od supruga, zbog priprema i utakmica, biti odvojena gotovo mjesec dana, Olja Vori kaže da nimalo nije usamljena. U Zagreb je iz Splita doputovala njezina obitelj s kojom se, otkako stanuju u Njemačkoj, ne stigne često viđati.

"Kod nas se ili sve događa u isto vrijeme ili se pak ništa ne događa. U Njemačkoj, primjerice, najviše boravimo kući, što je u jednu ruku dobro jer se Igor i ja stignemo posvetiti jedno drugome i djetetu, a u Zagrebu imam i previše stvari koje moram ili bih željela napraviti", kaže 27-godišnja Olja Vori. Odluka o odlasku iz tadašnjeg zagrebačkog kluba Zagreb Croatia Osiguranje u njemački HSV im se, priča Olja Vori, dogodila gotovo "preko noći".

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika