21.01.2010. / 13:20

Autor: Andrea Belin

5 metoda kako i gdje muškarca zainteresirati za seks

Spavaća soba nije jedino mjesto za upražnjavanje seksualnih odnosa. Saznajte na koje se sve načine možete zadovoljiti svog partnera i u ostalim prostorijama vašeg stana

Zadovoljite ga u kupaoniciZadovoljite ga u kupaoniciSasvim je normalno da seksualni život vremenom počne stagnirati. To se najčešće događa kod parova koji su u vezi, odnosno braku duže vrijeme, međutim takva situacija karakteristična je i za osobe koje su prezatrpane svakodnevnim obavezama bez obzira koliko su dugo zajedno.

Iako se smatra da su muškarci uvijek raspoloženi za seks, nekoliko istraživanja potvrdilo je da i kod pripadnika jačeg spola seksualna želja može biti smanjena. Saznajte kako kod muškaraca probuditi seksualnu želju u samo nekoliko sekundi!

Dnevni boravak

Zna se da je većini pripadnika jačeg spola doggie style jedna od najomiljenijih poza u seksu. U to ćete se uvjeriti kada se nekoliko puta sagnete pred svojom boljom polovicom.

Dakle, prije spavanja pokušajte dohvatiti neku stvar na ormaru u dnevnom boravku i uopće ne sumnjamo da ćete se kroz nekoliko sekundi zajedno uputiti u spavaću sobu.

Kuhinja

U istraživanju koje su proveli američki znanstvenici, nekoliko muškaraca izjavilo je da ih uzbuđuje mokro tijelo. Jedan pripadnik jačeg spola kazao je kako njegova djevojka nespretno pere suđe i uvijek se poprska po majici. Kada se takva pojavi pred njegovim očima, on počne razmišljati o seksu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da provjerite kako će na to reagirati vaša bolja polovica.

Spavaća soba

Da seksi rublje pobuđuje seksualnu želju kod muškaraca nije nikakva tajna. Ukoliko još uvijek niste nabavili neku zanimljivu krpicu koja će otkriti muškarcima najzanimljivije dijelove vašeg tijela, vrijeme je da obavite takav shopping. Kada takvi legnete u krevet, počnite se dodirivati po tijelu. Niste ni svjesni koliko će ga to uzbuditi.

Zavedite ga na javnom mjestu

Kada se nađete na nekom mjestu na kojem je ovakvu vrstu zabave nemoguće izvesti, natuknite svojoj boljoj polovici da ste zaboravili obući donje rublje. Ne možete ni zamisliti kakve će mu misli u tom trenutku prolaziti kroz glavu, a kada se vratite kući, sigurni smo da ćete se dobro zabaviti.

Kupaonica

Istraživanja su pokazala da je osim tuš kabine, perilica rublja jedno od zanimljivijih "detalja" u kupaonici. Uopće ne sumnjamo da se često zna dogoditi da se u tom skučenom prostoru zateknete u isto vrijeme. Sljedeći put kada se to dogodi, tuširanje i ostale higijenske navike ostavite za kasnije.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika