21.01.2010. / 21:52

Autor: Ana Smrečki, Hina

Stigla službena potvrda: Bivši hrvatski diplomat Ljubomir Čučić izručen Hrvatskoj

Iako je iz Ravnateljstva policije stigla potvrda ove informacije, Čučićeva supruga i odvjetnica Nataša Čučić o izručenju nije obaviještena. "Nisam čula da je dopraćen u Hrvatsku iako je izručenje trebalo biti danas. Nisam bila potpuno sigurna hoće li se to i ostvariti jer je u nekoliko navrata bilo najavljivano izručenje, ali ako je to potvrdio Krunoslav Borovec, nemam razloga sumnjati. Večeras ne mogu ništa učiniti, ali sutra ću ga posjetiti u Remetincu"

Ljubomir Čučić osuđen je na godinu dana zbog obiteljskog nasiljaLjubomir Čučić osuđen je na godinu dana zbog obiteljskog nasiljaBivši hrvatski diplomat Ljubomir Čučić izručen je Hrvatskoj, potvrdio je Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije. U Domovinu je stigao danas poslijepodne. Za Čučićem je raspisana međunarodna tjeralica zbog izbjegavanja kaznene odgovornosti nakon što se u studenome 2008. nije pojavio u remetinečkom zatvoru radi odsluženja zatvorske kazne koju je zaradio zbog obiteljskog nasilja.


Supruga o izručenju ne zna ništa

Iako je iz Ravnateljstva policije stigla potvrda ove informacije, Čučićeva supruga i odvjetnica Nataša Čučić o izručenju nije obaviještena. «Nisam čula da je dopraćen u Hrvatsku iako je izručenje trebalo biti danas. Nisam bila potpuno sigurna hoće li se to i ostvariti jer je u nekoliko navrata bilo najavljivano izručenje, ali ako je to potvrdio Krunoslav Borovec, nemam razloga sumnjati. Večeras ne mogu ništa učiniti, ali sutra ću ga posjetiti u Remetincu. On će tu provesti mjesec dana kako bi se ispitalo njegovo stanje, a potom će ga premjestiti u neku od kaznionica», izjavila je Nataša Čučić za Večernji list.

Čučić osuđen na godinu dana zatvora

Ljubomir Čučić, koji ima i francusko državljanstvo osuđen je na godinu dana zatvora zbog obiteljskog nasilja jer je zlostavljao svoju suprugu, pa čak i za vrijeme trudnoće. Više je puta uspijevao odgoditi odsluženje kazne, a kad se u studenome 2008. nije pojavio u remetinečkom zatvoru, za njim je raspisana tjeralica.

Vezane vijesti

Borovec postao Ostojićev savjetnik

Borovec postao Ostojićev savjetnik

Krunoslav Borovec je rješenjem ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića imenovan na radno mjesto savjetnika ministra. U priopćenju se navodi kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika