22.01.2010. / 00:00

Autor: Ivica Medo

Povratak u hrvatski nogomet: Davor Šuker najavio ulazak u HNS

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti Davor Šuker u izjavi za Novu TV najavio je kako će uskoro preuzeti jednu od funkcija u Hrvatskom nogometnom savezu

Davor ŠukerDavor ŠukerNajbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti Davor Šuker u izjavi za Novu TV najavio je kako će uskoro preuzeti jednu od funkcija u Hrvatskom nogometnom savezu:

"Još uvijek ne znam na koji način ću ući u HNS, preko Zagrebačkog nogometnog saveza ili preko NS Osječko-baranjske županije. Želim pomoći klubovima od Slavonije do Dubrovnika, znam kako se lobira i smatram da mogu nešto donijeti hrvatskom nogometu", izjavio je Šuker dodajući kako je loša infrastruktura veliki problem hrvatskog nogometa:

"U inozemstvu su to riješili, a mi se tek trebamo zapitati trebaju li nam veliki stadioni. Ja sam pobornik manjih stadiona, pa neka se publika bori za ulaznice."

Šuker nije otkrio računa li na stolicu trenutačnog predsjednika HNS-a Vlatka Markovića koji je nedavno izjavio kako sigurno ostaje na čelu HNS-a do kraja mandata, odnosno do veljače iduće godine:

"Još od kada mi je bio trener, s Markovićem se odlično slažem. Veseli činjenica što je Savez ostao na okupu usprkos ovakvoj godini", zaključio je Šuker.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika