22.01.2010. / 13:04

Autor: Nacionalova redakcija

Baka Slavica pomagala Danijeli Trbović i Luki Buliću u dijeljenju KIM proizvoda

Na štandu se ubrzo pridružila i "najpoznatija kumica na svijetu" koja im je održala lekciju o uspješnom radu na placu, a jednu poklon vrećicu uspjela je sačuvati za svog prijatelja Roberta Knjaza

Luka Bulić, baka Slavica i Danijela TrbovićLuka Bulić, baka Slavica i Danijela TrbovićPovodom predstavljanja novih mliječnih proizvoda, posjetitelje karlovačke gradske tržnice prošle je subote zabavljalo i nekoliko poznatih imena.

Naime, promotivnu akciju vodio je poznati komičar Luka Bulić koji je ubrzo dobio "pojačanje".

Pridružila mu se voditeljica Danijela Trbović koja je poput mnogobrojnih Karlovčana na gradskoj tržnici, imala priliku upoznati se s novim KIM mliječnim proizvodima u novoj ambalaži.

Luki i Danijeli na KIM-ovom se štandu ubrzo pridružila i "najpoznatija kumica na svijetu" baka Slavica koja im je održala lekciju o uspješnom radu na placu.

Baka Slavica izjavila je kako je nakon obilaska cijelog svijeta naše domaće ipak najbolje.

Iako su KIM-ove poklon-vrećice ubrzo podijeljene jednu je poklon-vrećicu baka Slavica uspjela sačuvati za svog prijatelja Roberta Knjaza.

Vezane vijesti

Otkantala Knjaza: Baka Slavica se povlači s TV ekrana

Otkantala Knjaza: Baka Slavica se povlači s TV ekrana

Popularna baka Slavica, javnosti najpoznatija kao najbliža suradnica Roberta Knjaza u emisiji 'Koleđicom po svijetu', više se neće pojavljivati na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika