22.01.2010. / 13:08

Autor: Nacionalova redakcija

Opsada varaždinskog suda: Amir Mafalani ispitan zbog sumnji za gospodarski kriminal

Mafalani se zajedno s Robertom i Lukom Matanićem, te Svetozarom Đurovićem i Milenkom Kuzmanovićem trenutno nalazi remetinečkom zatvoru jer je protiv njih podnesena kaznena prijava zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franića

Amir MafalaniAmir MafalaniAmir Mafalani, jedan od osumnjičenih u slučaju ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, jutros je ispitan na Županijskom sudu. Mafalani je na sud u Varaždinu stigao jutros uz visoke mjere osiguranja. Čuvali su ga naoružani zamaskirani specijalci iz Lučkog i pripadnici interventne policije.

Mafalnija se sumnjiči za kazneno djelo gospodarskog kriminala i prijevare, a osim njega sumnjiči se i jednu fizičku i jednu pravnu osobu. Ispitan je od strane istražne sutkinje Biserke Plesničar, a potom je u pratnji nekoliko policijskih vozila napustio zgradu suda.

Podsjetimo, Mafalani se zajedno s Robertom i Lukom Matanićem, te Svetozarom Đurovićem i Milenkom Kuzmanovićem trenutno nalazi u remetinečkom zatvoru jer je protiv njih podnesena kaznena prijava zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika