22.01.2010. / 17:12

Autor: Andrea Belin

3 provjerene metode kako žene zainteresirati za seks

Da pripadnice nježnijeg spola nisu uvijek raspoložene za upražnjavanje seksualnih odnosa s partnerom nije nikakva tajna, međutim postoje načini kako ih nagovoriti na takvu vrstu zabave. Mi vam donosimo samo neke od njih...

Opustite se zajedno u kadiOpustite se zajedno u kadiPripadnice ljepšeg spola, za razliku od muškaraca, često nemaju volje za zabavu u spavaćoj sobi. Različite vrste bolova, menopauza i stres samo su neki od izgovora kojima se koriste kada žele izbjeći spolne odnose s partnerom.

No, kada joj muškarac ponudi, primjerice masažu, teško da će mu odoljeti. Nudimo vam još nekoliko provjerenih metoda kako žene zainteresirati na izmjenjivanje nježnosti!

Masaža

Ova metoda je najučinkovitija ako se partnerica žali na umor i bolove na određenim dijelovima tijela. Ukoliko su problem bolovi u leđima ne bi bilo loše da partner krene od vrata. Međutim, i nježni pokreti prstima na stopalima pokazali su se dobrim potezom jer se tu krije većina živčanih završetaka.

Nakon toga partner bi trebao krenuti prema bedrima, a prva stanica gdje će se zaustaviti je mežunožje. Zatim se fokusira na leđa s kojih nije teško doprijeti do grudi. Uspije li muškarac doći do tog dijela, može biti sigurna da je na pola puta do uspjeha.

Topla kupka

Gotovo da ne postoji žena koja nakon napornog radnog dana može odoljeti opuštanju u kadi. Doduše, muškarac je taj koji se mora pobrinuti da atmosfera bude cijelo vrijeme napeta. Seksualna želja će se probuditi u onom trenutku kada će joj muškarac spužvom prelaziti preko grudi. Kada voda postane hladna, put prema spavaćoj sobi je zagarantiran.

Erotski film

Budući da žene nisu previše zainteresirane za gledanje filmova ovakve tematike postoje mnoge romantične komedije u kojim seksualne radnje nisu toliko "sirove".

Nekoliko nježnih dodira i poljubaca po vratu ili grudima, rijetko koju ženu će ostaviti ravnodušnom. Velike su šanse da film ni nećete pogledati do kraja, a to je i glavni cilj svih muškaraca koji moraju sjediti pred televizorom kada je na programu romantična komedija, zar ne?

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika