25.01.2010. / 10:38

Autor: Andrea Belin

Zbog iskrivljenih stopala Posh Spice visoke potpetice zamijenila balerinkama

U ravnim cipelama, suprugu nogometaša Davida Beckhama "uhvatili" su objektivi paparazza na londonskom aerodromu Heathrow

Victoria Beckham; Foto: Daily MailVictoria Beckham; Foto: Daily MailNakon što su gotovo sve medije preplavile fotografije koje pokazuju koliko je svakodnevno nošenje visokih potpetica ostavilo ozbiljne tragove na njezinim stopalima, Victoria Beckham očigledno je ozbiljno razmislila o mogućim posljedicama.

Naime, supruga nogometaša Davida Beckhama se sve češće pojavljuje u ravnim cipelama, odnosno balerinkama.

Da je visoke potpetice zamijenila ravnim cipelama, zabilježili su i objektivi paparazza na londonskom aerodromu Heathrow.

Podsjetimo, prije dva mjeseca britanski mediji su pisali kako su bivšoj Spajsici liječnici preporučili operaciju kurjih očiju, međutim o tome navodno nije željela čuti ni riječ jer nakon zahvata, najmanje dva mjeseca ne bi smjela nositi visoke potpetice.

"Balerinke naprosto prezirem, mogu ih vidjeti jedino na balerinama na sceni. Ne razumijem zašto bi itko nosio ravne cipele pored štikli", govorila je svojedobno bivša Posh Spice.

Čini se da su upozorenja stručnjaka na kraju ipak urodila plodom.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika