25.01.2010. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Darijo Srna: Istina je, na ljeto ću postati otac!

On i njegova djevojka, ekonomistica Mirela Forić s kojom je u vezi tri i pol godine, roditelji bi trebali postati ovoga ljeta. Prije rođenja njihova prvog djeteta par će se i vjenčati, ali još nije poznato kada i gdje će biti njihova svadba

Darijo Srna i Mirela Forić; Foto: Dokumentacija ExtreDarijo Srna i Mirela Forić; Foto: Dokumentacija Extre"Je, istina je, postat ću otac, ali ne bih još uvijek puno o tome. Neka sve prođe u redu pa će biti prilike da razgovaramo. Pokušavam, uostalom, nogomet i privatni život odvojiti koliko je god to moguće", rekao je u telefonskom razgovoru za Extru 27-godišnji Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i svog matičnog kluba Šahtar, s kojim je prošle godine osvojio prestižni Kupa UEFA.

On i njegova djevojka, ekonomistica Mirela Forić s kojom je u vezi tri i pol godine, roditelji bi trebali postati ovoga ljeta. Prije rođenja njihova prvog djeteta par će se i vjenčati, ali još nije poznato kada i gdje će biti njihova svadba.

Darijo Srna i Mirela Forić upoznali su se krajem 2005. godine u narodnjačkom klubu 'Ludnica' preko zajedničkih prijatelja, nogometaša Boška Balabana i njegove supruge Ive. Godinu dana kasnije vezu su na kratko prekinuli jer, kako se tada pisalo, Mirela nije više mogla tolerirati česte noćne izlaske svog dečka Darija.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Gotovo cijela nogometna Europa je složna u tome da je njemački sudac Wolfgang Stark prilično oštetio Hrvatsku u utakmici Europskog nogometnog… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 26.01.10. 00:04

Ne mreš verovat!!


registracija
26/1/10

tds, 26.01.10. 09:12

Sretno Darijo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika