27.01.2010. / 17:31

Autor: Andrea Belin

Uvjerite se: 4 zanimljive erotske igrice koje uzbuđuju muškarce

Istraživanja su pokazala da pripadnici jačeg spola često sanjaju o seksu s medicinskim sestrama, a u snovima im se često pojavljuju i kolegice s posla. Ukoliko ne želite da vaša bolja polovica počne tražiti zabavu u tuđim posteljama, krajnje je vrijeme da podizmete nešto po tom pitanju

Noviteti u seksu su uvijek dobrodošliNoviteti u seksu su uvijek dobrodošliManjak strasti nije ništa neobično za partnere u dugim vezama, međutim smanjena želja za seksom česta je pojava i kod osoba koje imaju manjak samopouzdanja.

Takvo stanje karakteristično je i za ljude koji imaju poteškoća s rješavanjem svakodnevnih obaveza. Međutim u ni jednoj od ovih situacija nije vam potrebna stručna pomoć. Preporučamo četiri akcije za koje jamčimo da će rasplamsati strasti između vas i vaše bolje polovice!

Zamjena uloga

Gotovo da ne postoji muškarac koji može odoljeti partnerici ukoliko mu predloži neku zanimljivu igru ako što je primjerice zamjena uloga.

Dakle, ako već duže vrijeme čeznete za vrhunskim seksom ne bi bilo loše da potražite zanimljive kostime, visoke potpetice i recimo samostojeće čarape. Kada se smjestite u spavaću sobu, priredite mu nezaboravan striptiz.

Lisice

Lisice su se pokazale kao idealna stvarčica za partnere koji svakodnevno prakticiraju standardne poze. Vežite partnera za krevet ili neko mjesto u stanu koje bi bilo idealno za ovakvu vrstu zabave. Sama pomisao da vas ne može dohvatiti rukama dok vi postepeno skidate svaki komad odjeće će ga dodatno uzbuditi.

Ženske grudi

Da su muškarci opsjednuti ženskim grudima nije nikakva tajna. Kockice leda savršeno će vam poslužiti za ovu igru, a u iste svrhe koristiti će vam i šlag. Lezite na leđa i pustite ga da ovaj put on preuzme inicijativu. Sigurni smo da nećete požaliti.

Seks u autu

Ako se ne možete sjetiti kada ste posljednji put upražnjavali seksualne odnose u automobilu ne bi bilo loše da se prisjetite kako je to izgledalo kada ste se tek upustili u ljubavnu vezu. Uputite se na neko osamljeno mjesto i pokažite partneru koliko ga uistinu želite.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika