28.01.2010. / 17:18

Autor: Andrea Belin

5 ideja za sastanak koji će svakog muškarca oboriti s nogu

Da biste zainteresirali pripadnika jačeg spola morate biti originalni jer uobičajene "romantične" večere su već neko vrijeme totalno "out". Promocija piva, zanimljiv koncert pa čak i nogometna utakmica samo su neki od događaja gdje možete osvojiti svog muškarca iz snova

Najprije ispitajte situacijuNajprije ispitajte situacijuSve je više žena koje uživaju u ulozi zavodnice, međutim originalnost im nije baš jača strana. Kada osvajaju muškarca koriste stare trikove koji rijetko kojeg pripadnika jačeg spola ostavljaju bez daha.

Ukoliko i vi imate takvih problema, odnosno već duže vrijeme razmišljate kamo biste mogli izvesti muškarca koji vam se sviđa, za početak saznajte njegove interese, a tek onda krenite u osvajanje!

Nogometna utakmica

Ova ideja će ga oduševiti jer ćete mu pokazati da ste drugačiji od ostalih žena jer uistinu su rijetke pripadnice ljepšeg spola koje uživaju u nogometnim utakmicama. Osim karata, morate nabaviti dres kluba za koji oboje navijate. Kako biste ga dodatno zainteresirali, predložite mu klađenje na rezultat. Natuknite mu što će se dogoditi ukoliko izgubi okladu, odnosno ako ju dobije.

Koncert

Ako mu nabavite karte za koncert omiljenog benda i k tome cijelu noć provedete s njim urlajući na tribinama, možete biti sigurni da ste na pola puta do uspjeha. osim toga, obratite pažnju na outfit. Ne bi bilo loše da ga uskladite s izvođačima. Tijekom koncerta uputite mu nekoliko zavodljivih pogleda, a nećete pogriješiti ni s nježnim dodirom.

Promocija piva

Zna se da je ovaj alkoholni napitak omiljen većini pripadnika jačeg spola. Ukoliko je i "vašem" muškarcu, ne bi bilo loše da ga izvedete na neko takvo mjesto. Tijekom ispijanja jezikom prođite po boci i poručite mu da je on sljedeći kome ćete to napraviti.

Vožnja motorom

Kada ih žene na tom prijevoznom sredstvu obgrle rukama, muškarci se osjećaju moćno, a i vama će ovo biti idealna prilika da ga dodirnete. No, prije nego sjednete na motor, nabavite kožnu jaknicu i uske traperice. Kada završite s vožnjom odvedite ga u svoj stan i postepeno skidajte svaki komad odjeće.

Piknik

Doduše, ovakav sastanak ne možete dogovoriti u zimskim mjesecima, ali proljeće je savršeno godišnje doba da se zajedno opustite u prirodi. Nekoliko sendviča u ruksaku, dekica malih dimenzija i osmijeh na lice rijetko kojeg muškarca će ostaviti ravnodušnim.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika