30.01.2010. / 10:03

Autor: Nacionalova redakcija

Video: Heavy folk metalci Pero Defformero večeras u Željezničaru

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u pretpodaji se mogu kupiti na sljedećim mjestima: Planet Music (Ilica 37), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Dancing Bear (Gunduliæeva 7), Kovač Shop (Masarykova 14)

Novosadska heavy metal plus folk atrakcija Pero Defformero večeras će, po prvi puta, nastupiti u Hrvatskoj, povodom novog albuma Undergrand.

Pero će nastupiti u žagrebačkom klubu Željezničar, a kao predgrupe će se ukazati zagrebački turbo punk folk wellness i spa luđaci 'Brkovi', odnosno zagrebački folk/punk/trash sastav Bikini Schnapps, mlade nade folk&roll scene, koji predstavljaju svoj album Žene, Piće & Krvoproliće.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u pretpodaji se mogu kupiti na sljedećim mjestima: Planet Music (Ilica 37), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Dancing Bear (Gunduliæeva 7), Kovač Shop (Masarykova 14).

Za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznicu na nekom od prodajnih mjesta mogu ulaznice rezervirati na mail perodefformero.zagreb@gmail.com te ih podići po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna na dan koncerta na blagajni kluba Željezničar. Cijena ulaznica na dan koncerta je 70 kuna.

Za one koji ne poznaju orijentalne melose Pere Defformere, prilažemo slijedeći video.

Vezane vijesti

Otkazana utakmica u Sarajevu, Torcida prijetila igračima?

Otkazana utakmica u Sarajevu, Torcida prijetila igračima?

Susret navijača Hajduka i Željezničara uoči prijateljske utakmice u Sarajevu bio je sve samo ne prijateljski. U sukobima dviju navijačkih skupina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika