31.01.2010. / 21:49

Autor: Ana Smrečki, Hina

Premijerka Kosor na terenu tješila naše rukometaše nakon poraza od Francuske

Po završetku utakmice, premijerka Kosor napustila je tribine, spustila se na parket gdje je tješila pomalo razočarane 'Kauboje' nakon izgubljenog zlata. Neko se vrijeme zadržala u razgovoru s 'rukometnim Jordanom', koji se u društvu predsjednice Vlade zadovoljno smješkao

Naši su se 'Kauboji' na EP u Austriji okitili srerbnom medaljomNaši su se 'Kauboji' na EP u Austriji okitili srerbnom medaljomNakon izgubljene najsjajnije medalje koje poznaju velika sportska natjecanja, preostaje nam da se prisjetimo stare uzrečice koja kaže: 'Nije zlato sve što sjaji'. I nije. Naši su rukometni reprezentativci na Europskom prvenstvu u Beču osvojili srebrnu medalju zlatnog sjaja. Nakon još jednog poraza od jake Francuske, uslijedila je svečana podjela odličja u kojem su sudjelovali austrijski predsjednik Heinz Ficher, naša premijerka Jadranka Kosor i francuska ministrica športa Roselyne Bachelot-Narquim.

Potpora hrvatske političke elite s tribina

No, nije samo Kosorica bodrila naše 'Kauboje' u završnici EP u Austriji. Vatreno navijanje našim su momcima priuštili i potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker, ministar sporta Radovan Fuchs, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te Čelnik Hrvatskog Olimpijskog odbora Zlatko Mateša.

Premijerka posebno tješila Balića na parketu

Po završetku utakmice, premijerka Kosor napustila je tribine, spustila se na parket gdje je tješila pomalo razočarane 'Kauboje' nakon izgubljenog zlata. Neko se vrijeme zadržala u razgovoru s 'rukometnim Jordanom', kako ga javnost voli zvati, koji se u društvu predsjednice Vlade zadovoljno smješkao. Kosor se pozdravila i sa svakim igračem posebno, čestitavši im na sjajnom rezultatu. Uslijedilo je zajedničko fotografiranje s izbornikom Linom Červarom i njegovim izabranicima, a premijerka nije propustila pozdraviti brojnu hrvatsku publiku.

Stigle čestitke cijelog državnog vrha

«Od prve utakmice ovog Europskog prvenstva pratili smo vašu fantastičnu igru. Uživali smo u svakoj minuti vrhunskog športskog doživljaja kojeg ste nam pružili, slaveći svaku pojedinu pobjedu i pripremajući se za nove utakmice i nova uzbuđenja. U ime Vlade, kao i moje osobno ime, čestitam od srca igračima, stručnom vodstvu i izborniku na odličnoj igri, izvanrednom rezultatu i osvojenom srebrnom odličju. Želim Vam puno daljnjih uspjeha, kako na sportskom, tako i na osobnom planu», stoji u službenoj čestitki premijerke Jadranke Kosor.

Povodom osvojenog srebrnog odličja na Europskom prvenstvu u Beču čestitke su uputili i novoizabrani predsjednik Ivo Josipović, još aktualni predsjednik Stjepan Mesić, šef Sabora Luka Bebić te resorni ministar Radovan Fuchs, koji je, kako smo i rekli bodrio naše s tribina u finalu Europskog rukometnog prvenstva.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
11/1/10

karlovacko, 01.02.10. 00:29

A da je dosao Josipovic i Milanovic,repka bih sigurno pobjedila u finalu,nego dosli sve sami gubitnici,Bandic,Suki,Kosorka..........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika