02.02.2010. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

I on je popustio: Davor Bienenfeld će se vjenčati s Annom Lenom Dekanić

Davor Bienenfeld već je neko vrijeme zaručen za svoju dugogodišnju djevojku, nekada jako uspješnu manekenku Annu-Lenu Dekanić, a nedavno su odredili i točan datum svadbe. Vjenčanje planiraju za 21. kolovoza

Anna Lena Dekanić i Davor Bienenfeld Anna Lena Dekanić i Davor Bienenfeld Nakon što su se prošle godine oženila njegova dva bliska prijatelja, Josip Šelendić i Danijel Tomić, čini se da će i jedan od rijetkih pripadnika hrvatske zlatne mladeži koji još nije oženjen uskoro to učiniti.

Naime, Davor Bienenfeld već je neko vrijeme zaručen za svoju dugogodišnju djevojku, nekada jako uspješnu manekenku Annu-Lenu Dekanić, a nedavno su odredili i točan datum svadbe.

Vjenčanje planiraju za 21. kolovoza, ali još nisu poznati detalji ni gdje će se točno održati.

Jedno je sigurno, bit će to jedno od glamuroznijih vjenčanja sljedeće godine, na kojem će se okupiti mnogi ugledni i poznati gosti, budući da je Davor Bienenfeld sin uspješnog poduzetnika Jakova Bienenfelda.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika