02.02.2010. / 11:41

Autor: Hina

Megan Fox i Sandra Bullock "se bore" za titulu najgore glumice

U kategoriji najgoreg filma desetljeća, nominirani su Travoltin "Battlefield Earth", Tom Greenov "Freddy Got Fingered", "Gigli" Bena Afflecka i Jennifer Lopez, "I Know Who Killed Me" s Lindsay Lohan i Madonnin "Swept Away"

Megan FoxMegan FoxU Los Angelesu su u ponedjeljak objavljene nominacije za nagradu Zlatna malina, koja se već 30. godinu dodjeljuje najgorim filmovima i glumačkim ostvarenjima u godišnjoj filmskoj produkciji Hollywooda.

Film "Transformers: Revenge of the Fallen", koji je zaradio bogatstvo i propali "Land of the Lost", vodeći su na popisu s po sedam nominacija, uključujući za najgori film i za najgoru glumu - Megan Fox i Will Ferrell.

U "All About Steve" glumi Sandra Bullock

Među ostalim nominiranim za najgori film su: romantična komedija "All About Steve" sa Sandrom Bullock, akcijski "G.I. Joe: The Rise of Cobra" i komedija "Old Dogs" s Robinom Williamsom i Johnom Travoltom.

Bullock je zaradila i nominaciju za najgoru glumicu za "All About Steve". Istodobno se očekuje da bi u utorak Bullock mogla biti nominirana za Oscara za ulogu u hit drami "The Blind Side", za koju je već primila Zlatni globus.
Dobitnici "Golden Raspberry Awards", bit će objavljeni 6. ožujka, večer prije dodjele Oscara, najavio je utemeljitelj te anti-nagrade John Wilson.

U kategoriji najgoreg filma desetljeća, nominirani su Travoltin "Battlefield Earth", Tom Greenov "Freddy Got Fingered", "Gigli" Bena Afflecka i Jennifer Lopez, "I Know Who Killed Me" s Lindsay Lohan i Madonnin "Swept Away".

Affleck i Travolta nominirani za najgore glumce desetljeća

Affleck i Travolta nominirani su za najgore glumce desetljeća, a u njihovu društvu su i Eddie Murphy, Mike Myers i Rob Schneider. Za najgore glumice desetljeća nominirane su Lohan, Lopez, Madonna, Mariah Carey i Paris Hilton.

Po Johnu Wilsonu, favoriti za nagradu su Hilton i Lohan u ženskoj, te Eddie Murphy u muškoj konkurenciji.
Među nominiranima za Zlatnu malinu su i Miley Cyrus, kao najgora glumica i njezin otac Billy Ray, kao najgori sporedni glumac za "Hannah Montana: The Movie".
Tri brata Jonas podijelila su nominaciju za najgoreg glumca za "Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience".
Robert Pattinson nominiran je za nagoreg sporednog glumca za "The Twilight Saga: New Moon", a s partnericom Kristen Stewart najteče se i u kategoriji najgori filmski par.

Ferrell je nominiran kao najgori glumac za "Land of the Lost", a konkurenti su mu braća Jonas, Steve Martin za "The Pink Panther 2", Eddie Murphy za "Imagine That" i Travolta za ulogu u "Old Dogs".
Megan Fox je nominirana kao najgora glumica za "Revenge of the Fallen" i film "Jennifer's Body".
U konkurenciji najgorih glumica, pored Bullock, Cyrus i Fox, su i Beyonce Knowles za film "Obsessed" te Sarah Jessica Parker za "Did You Hear About the Morgans?".

Vezane vijesti

Foto: Megan Fox u promo-shootingu za Armani

Foto: Megan Fox u promo-shootingu za Armani

Megan Fox zaštitno je lice Armanijeve Beauty 2011 Christmas Collectiona. Ovo su samo promotivne fotografije za novu liniju dekorativne kozmetike.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika