02.02.2010. / 15:30

Autor: Andrea Belin

Video: Lindsay Lohan prvi put gola u filmu "Machete"

Problematična glumica će se bez odjeće pojaviti u jednoj sceni trilera redatelja Roberta Rodrigueza. Iako neki detalji još uvijek nisu poznati, zna se da će joj se u bazenu pridružiti Alicia Rachel Marek koja će glumiti njezinu majku

Lindsay LohanLindsay LohanPoznato je da se dvadesetrogodišnja glumica Lindsay Lohan u posljednje vrijeme skinula za mnoge svjetske tabloide, a sve njezine obožavatelje razveseliti će vijest da će se bez odjeće uskoro pojaviti i na filmskim platnima.

Naime, Lindsay će se bez odjeće pojaviti u jednoj sceni trilera "Machete" redatelja Roberta Rodrigueza. Iako neki detalji još uvijek nisu poznati, zna se da će joj se u bazenu pridružiti Alicia Rachel Marek koja će glumiti njezinu majku.

Inače, u posljednje vrijeme sve su glasnija šaputanja da je problematična Lindsay snimil i porno uradak, a samo je pitanje dana kada će ovaj filmić osvanuti na Internetu.

Neimenovani izvor tvrdi da videozapis, koji pripadnici jačeg spola s nestrpljenjem očekuju, traje otprilike 45 sekundi.

Lohanica se navodno zadovoljava s javnosti nepoznatim muškarcem, a cijeli seksualni čin snimio je konobar jednog poznatog hollywoodskog restorana.

Vezane vijesti

Snimat će se nastavak filma Sin City

Snimat će se nastavak filma Sin City

Filmski režiser Robert Rodriguez i autor stripova Frank Miller, koji su 2005. godine postigli veliki uspjeh filmom "Sin City", ponovno rade zajedno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika