02.02.2010. / 17:32

Autor: Andrea Belin

4 jednostavna koraka do orgazma koji traje satima

Istina je da većina parova ne doživljava vrhunac tijekom svakog seksualnog odnosa, međutim uz nekoliko jednostavnih savjeta stručnjaka situacija u spavaćoj sobi će se promijeniti na bolje

Uživajte u seksuUživajte u seksuPremda većina parova s nestrpljenjem priželjkuje kada će tijekom zabave u spavaćoj sobi osjetiti onaj čaroban trenutak, rijetki su oni kojima to uspijeva tijekom svakog seksualnog odnosa.

Mnoge žene čak i glume da su doživjele orgazam, a najčešće prešućuju istinu jer ne žele povrijediti partnerov ego. Saznajte kako na jednostavan način možete apsolutno svaki put doživjeti vrhunac!

1. Riješite se predrasuda

To morate učiniti prije nego s partnerom legnete u krevet. Dakle, morate pojačati svoje samopouzdanje, odnosno riješiti se svih predrasuda. Ukoliko se, primjerice sramite svoga tijela teško da ćete u seksu uživati do kraja.

2. Otkrijte svoje seksualne fantazije

Kako bi u seksu uživali maksimalno, razgovarajte s partnerom o svojim seksualnim fantazijama. Otkrijte mu što vas uzbuđuje, a nakon toga pričajte i o njegovom snovima. "Prljavi razgovori " skratiti će vam put do vrhunca.

3. Tijekom seksa koristite sve mišiće

Za početak obratite pažnju da su vam klitoralni ili vaginalni mišići za vrijeme seksa cijelo vrijeme u pokretu. Ukoliko ćete nepomično ležati na krevetu, šanse za doživljavanje orgazma su izuzetno male, međutim ako ćete se seksati "cijelim tijelom" uopće ne sumnjamo da ćete ga osjetiti.

4. Komunicirajte

Naravno, pri tome se ne misli da tijekom seksa morate razgovarati o svakodnevnim problemima, ali ne bi bilo loše da uputite partnera na koje dijelove vašeg tijela mora posebno obratiti pažnju. Doduše, i jedan pokret rukom biti će dovoljan da shvati kakvi dodiri vam posebice odgovaraju.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika