06.02.2010. / 08:49

Autor: Andrea Belin

Leonard Cohen zbog ozljede leđa neće nastupati u Zagrebu 15. ožujka

U izjavi glasnogovornice navodi se da su liječnici sedamdesetpetogodišnjem pjevaču savjetovali da se podvrgne režimu fizikalne terapije u trajanju od četiri do šest mjeseci. Ona nije željela reći kako je Cohen ozlijedio leđa

Leonard CohenLeonard CohenSlavni kanadski kantautor, Leonard Cohen neće nastupati u Zagrebu 15. ožujka kao što je svojedobno bilo najavljivano.

Kako je u petak kazala njegoba glasnogovornica, Cohen je zbog ozljede leđa odgodio za šest mjeseci predstojeću europsku turneju na kojoj je, između ostalog trebao nastupiti i u Zagrebu.

U izjavi glasnogovornice navodi se da su liječnici 75-godišnjem pjevaču savjetovali da se podvrgne režimu fizikalne terapije u trajanju od četiri do šest mjeseci.

Nije željela otkriti kako je Cohen ozlijedio leđa.

Inače, europska turneja legendarnog glazbenika trebala je početi 1. ožujka u francuskom Caenu, a među devet predviđenih koncerata bio je i koncert u zagrebačkoj Areni 15. ožujka.

Prema novom rasporedu, turneja će početi 15. rujna, a završiti 7. listopada u Moskvi.

Zasad nije objavljen novi datum zagrebačkog koncerta.

Vezane vijesti

Pjesme ravne besmrtnim hitovima 60-ih

Pjesme ravne besmrtnim hitovima 60-ih

Velikane s pedesetogodišnjim aktivnim stažom na rock sceni možete podijeliti u dvije upadljivo različite ekipe. Na jednu stranu idu hiperaktivni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika