09.02.2010. / 07:00

Autor: Nacionalova redakcija

Ante Gotovac: Simonica je cmizdrava, Lana je zvijezda

Bivši suprug Simone Gotovac pronašao je novu ljubav u 27-godišnjoj Zagrepčanki; Extrina ekipa posjetila ih je u njihovom raskošnom novom domu i saznala sve o Antinom planu da Lanu učini velikom folk-zvijezdom

Ante Gotovac i Lana BoškoAnte Gotovac i Lana Boško"Anđele, došli su nam novinari", nježno je obavijestila Antu Gotovca njegova zaručnica Lana Boško dok se tuširao. Istina, malo smo uranili, tako da smo neko vrijeme čavrljali u njenom stanu dok nas je znatiželjno promatrao zaštitar Mario.

On ih čuva, iako nisu znali objasniti od čega, vjerojatno od policijskih kontrola prometa, budući da ih Mario vozi pa se Ante i Lana ne ustežu od alkohola.

Nešto kasnije Ante Gotovac je završio s tuširanjem. Došao nas je pozdraviti samo u hlačama, gol do pasa, s debelim lancem oko vrata i kapom na glavi. Bilo je očito da je redovito sunčanje u solariju obavezno za njega, ali i za Lanu jer, tvrdi, treba paziti na svoj imidž.

"Znaš li što ljudi kažu kad me vide na ulici? Viču: 'Ante legendo, Ante care.' A stvarno sam car", uzbuđeno je komentirao Ante dok je na internetu gledao članak u 24 sata u kojem piše kako je izbjegao deložaciju iz stana tako što je zadnji dan uplatio 200 tisuća kuna.

"Namjerno sam čekao zadnji dan. Pali me medijska pažnja, volim da se priča o meni i to mi je sve poput igre. Kada me mediji hoće pokopati, ja se dignem", govorio je otvarajući fascikl.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika