09.02.2010. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Tajne zaruke Mirze Džombe i Belme Hodžić

Rukometaš je zaprosio svoju djevojku, televizijsku voditeljicu. Par je tu vijest, barem za sada, odlučio držati u tajnosti, baš kao što su neko vrijeme tajili i demantirali da su u vezi

Belma Hodžić; Foto: Tomislav SmoljanovićBelma Hodžić; Foto: Tomislav Smoljanović"Polako osjećam da bih se želio skrasiti, da sam sazrio i da sam spreman za brak", rekao je prije manje od godinu dana u video intervjuu za internetski portal nacional.hr 32-godišnji rukometaš kluba CO Zagreb Mirza Džomba.

Prema pričanju njegovih prijatelja, to bi se uskoro trebalo i dogoditi jer je, kako tvrde, zaprosio svoju djevojku, televizijsku voditeljicu Belmu Hodžić.

Par je tu vijest, barem za sada, odlučio držati u tajnosti, baš kao što su neko vrijeme tajili i demantirali da su u vezi.

Prvi navodi da su njih dvoje par pojavili su se početkom prošloga ljeta kada su zajedno fotografirani u jednom riječkom noćnom klubu. Oboje su tada demantirali da su u vezi tvrdeći da samo imaju zajedničke prijatelje, budući da su oboje iz Rijeke.


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika