08.02.2010. / 15:08

Autor: Andrea Belin

Saznajte što način vođenja ljubavi govori o njemu

Ukoliko još uvijek niste sigurni s kakvim muškarcem imate posla, sve njegove mane i vrline otkriti ćete tijekom prvog seksualnog odnosa. Detaljno promotrite kako se ponaša u krevetu i znati ćete vrijedi li s njim dogovoriti još jedan sastanak

Otkrijte sve njegove tajneOtkrijte sve njegove tajneZna se da neverbalni znakovi govore više od riječi pa nije nimalo neobično što na prvom spoju možete zaključiti je li muškarac preko puta zainteresiran za seks ili vezu.

Doduše, teško da ćete tada otkriti sve njegove mane i vrline, ali kakva vas budućnost očekuje s dotičnim pripadnikom jačeg spola možete zaključiti tijekom prvog seksualnog odnosa!

Vjernost

Ako mu klasična misionarska poza predstavlja najveće zadovoljstvo, seksate se s muškarcem kojemu je zabava u tuđoj postelji nepoznati pojam. Kada vam se zakune na vjernost, možete biti sigurni da vas nikada neće prevariti.

Nježnost

Nježan pripadnik jačeg spola se obožava seksati na boku. Takvi muškarci partnericama obožavaju pripremati iznenađenja, ali rijetko izjavljuju ljubav.

Nesigurnost

Muškarac koji ne može odoljeti ženskim stopalima je poprilično nesiguran u sebe. No, valja napomenuti da je izuzetno dobar ljubavnik. Ukoliko s takvim imate posla, budite sigurni da vam seksa neće nikada nedostajati.

Loš ljubavnik

Loši ljubavnici najčešće ne skidaju pogled sa svojih partnerica. To su uglavnom muškarci kojima seks nije najvažnija stvar na svijetu pa ukoliko vam se interesi poklapaju ne sumnjamo da ćete uživati u nekim drugim stvarima.

Muškarac za poželjeti

Riječ je o pripadnicima jačeg spola koji dopuštaju partnericama da u krevetu imaju glavnu riječ, odnosno da su one te koje određuju pravila igre. Možete biti sigurni da vam s njim ljubavi neće nikada nedostajati.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika