09.02.2010. / 17:26

Autor: Andrea Belin

Grijesi u postelji: 5 detalja koji će svaku ženu tijekom seksa izbaciti iz takta

Loš seksualni odnos nije samo posljedica nezainteresiranosti jednog od partnera već su za takav razvoj situacije krivi detalji kojima, u većini slučajeva muškarci, ne pridaju osobitu pažnju... Što svaku ženu može odbiti od frajera saznajte u sljedećih nekoliko redaka

Obratite pažnju na detaljeObratite pažnju na detaljeKada situacija u spavaćoj sobi nije zadovoljavajuća, neke "zanemarive" pogreške će ju dodatno zakomplicirati. Neugodan miris tijela, seks pod utjecajem alkohola i spolni odnos bez predigre samo su neki od detalja koji nerviraju apsolutno svaku pripadnicu nježnijeg spola. Ukoliko želite svoju partnericu u krevetu ostaviti bez daha, saznajte na što posebice morate obratiti pažnju!

1. Loš zadah

Miris cigareta ili alkohola nervira gotovo svaku pripadnicu nježnijeg spola, a naročito one koje namaju naviku ispijati alkoholna pića i nisu ovisne o nikotinu. Dakle, prije nego legnete u krevet s nepoznatom ženom, ne bi bilo loše da koristite neki osvježivač daha.

2. Seks bez predigre

Većini pripadnica nježnijeg spola ova radnja je neophodna za kvalitetan seksualni odnos. Ukoliko muškarac želi ispuniti sva njezina očekivanja, ne smije odmah krenuti u akciju. U protivnom će ostaviti dojam da želi zadovoljiti samo svoje potrebe.

3. Neugodan miris tijela

Osim lošeg zadaha, miris znoja također će zakomplicirati zabavu u spavaćoj sobi. Doduše, ženama nisu privlačni ni muškarci koji pretjeruju s higijenskim navikama, međutim miris znoja će ih itekako izbaciti iz takta.

4. Seks pod utjecajem alkohola

Da muškarci nisu osobiti ljubavnici pod utjecajem alkohola nije nikakva tajna pa ukoliko ne želite ostaviti loš dojam, u takvim situacijama izbjegavajte seksualne odnose, naročito sa ženom koju ste tek upoznali.

5. Neobrijana brada

Za većinu pripadnica ljepšeg spola nema ništa neprivlačnije nego kada se muškarac nije obrijao, primjerice dva dana pa u takvim situacijama izbjegavajte spolne odnose. U protivnom se nemojte iznenaditi ako se vaša partnerica nakon nekoliko minuta ustane iz kreveta.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
12/1/10

haubica, 09.02.10. 19:12

A šta da ja radim ako ona pije?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika