11.02.2010. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Naučite jednom zauvijek: 6 načina kako zadovoljiti ženu

Prije nego s pripadnicom nježnijeg spola legnete u krevet, morate naučiti neke osnovne stvari o ženskom tijelu i općenito o ženama. U protivnom se nemojte iznenaditi ako zabava u spavaćoj sobi ne završi baš najbolje

Pronađite kritične točkePronađite kritične točkeZna se da žene nisu uvijek zainteresirane za zabavu u spavaćoj sobi, a u većini slučajeva su za nedostatak želje za seksom krivi muškarci.

Doduše, ako je smanjen libido samo povremena pojava nema razloga za zabrinutost, no ukoliko partnerica sve češće odbija takvu vrstu zabave, postoji mogućnost da neke stvari ne radite kako treba. To je najčešće problem kod onih muškaraca koji isključivo gledaju kako će zadovoljiti svoje potrebe!

1. Nemojte brzati

Predigru nikada nemojte preskakati jer rijetko koja žena je odmah spremna za akciju. Obratite pažnju na najkritičnije točke na njezinom tijelu, a malo više vremena posvetite njezinim grudima i vratu. Ne bi bilo loše da se pozabavite i njezinim stopalima.

2. Držite se rasporeda

Ukoliko s nježnim poljupcima krenete od gornjeg dijela tijela, nemojte preskakati trbuh i bedra, a ista je situacija ako su vam početna točka stopala. Doduše, vrijedi li se zaustaviti na trbuhu, primijetiti ćete i po njezinim reakcijama.

3. Izbjegavajte vulgaran riječnik

To naravno ne znači da tijekom seksa ne smijete izustiti ni riječ, međutim vulgarnosti nalik onima iz porno filmova nisu osobito ugodne ženskom uhu. Međutim, ni jednoj pripadnici ljepšeg spola neće smetati ako joj kažete da vas uistinu jako privlači.

4. Klitoris

Ukoliko tijekom seksa nema stimulacije klitorisa, većina žena ima problema s doživljavanjem orgazma. Međutim, valja zapamtiti da je taj organ izuzetno osjetljiv pa stimulacija ne smije biti pregruba.

5. Poljupci i nakon seksa

Žene užasno nerviraju muškarci koji se nakon što dožive orgazam okrenu na drugu stranu. Dakle, želite li biti sigurni da ste dobro odradili svoj posao, posvetite joj malo pažnje i nakon seksualnog čina.

6. Nagradite ju komplimentima

Da biste bili sigurni da će se vratiti u vašu postelji, nakon seksualnog čina nemojte zaboraviti na pohvale. Doduše, s komplimentima također ne valja pretjerivati, ali djevojci koja je poprilično sramežljiva će nekoliko lijepih riječi itekako pojačati samopouzdanje.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika