12.02.2010. / 13:06

Autor: Andrea Belin

Modni svijet u šoku zbog smrti Alexandera McQueena

Anna Wintour, Heidi Klum, Sarah Jessica Parker, Dita Von Teese, Katy Perry, Donatella Versace samo su neke od poznatih zvijezda koje su u šoku zbog smrti poznatog dizajnera

Alexander McQuenn
Alexander McQuenn Vijest o smrti britanskog dizajnera Alexandera McQueena uzdrmala je cijeli modni svijet.

Zvijezda "Seks i grada", Sarah Jessica Parker je jedna od rijetkih koja je u ovim teškim trenucima smogla snage da kaže nekoliko lijepih riječi za jednog od najtalentiranijih ljudi u modnom svijetu.

"Šokirana sam i shrvana zbog njegove smrti. Moje misli, srce i molitve su s njegovom obitelji i naravno sa svima koji su surađivali s njim", kazala je glumica koju je upravo McQuenn odjenuo za premijeru spomenutog filma.

Ova šokantna vijest pogodila je i glavnu urednicu "Voguea" Annu Wintour.

Iako je poprilično kritična prema većini dizajnera, za ovog četrdesetgodišnjaka ima samo riječi hvale.

Isto mišljenje dijele Heidi Klum, Dita Von Teese, Katy Perry, Donatella Versace i mnogi drugi koji su s njim godinama surađivali.

Inače, McQueen je u četvrtak pronađen mrtav u svom stanu u centru Londona. Prema dosadašnjim informacijama Britanac je počinio samoubojstvo.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika