12.02.2010. / 18:32

Autor: Ivica Medo

Poklepović novi trener Hajduka: Špaco do ljeta, a od ljeta Štimac?

Stanko Poklepović (1938.) novi je trener Hajduka! Odluka je to Nadzornog odbora Hajduka koji se sastao u popodnevnim satima kako bi izabrao nasljednika Edoardu Reji koji je "zbrisao" u Lazio

Stanko PoklepovićStanko PoklepovićStanko Poklepović (1938.) novi je trener Hajduka! Odluka je to Nadzornog odbora Hajduka koji se sastao u popodnevnim satima kako bi izabrao nasljednika Edoardu Reji koji je "zbrisao" u Lazio.

Poklepović je već prije nove inauguracije dvaput vodio splitske "bijele". Godine 1986. odveo je Hajduk do četvrtfinala Kupa Uefe, a 1992. do naslova prvog prvaka Republike Hrvatske.

Nakon ustoličenja na klupu Hajduka, popularni Špaco kratko je izjavio:

"Dugo sam već u nogometu, a poznato je da u životu imam samo dvije ljubavi. Jedna je moja obitelj, a druga Hajduk."

Joško Španjić bit će prvi Poklepovićev pomoćnik, dok će brigu o kondiciji Hajdukovih nogometaša voditi Dujo Poljak.

"Najvažniji čovjek bit će mi Španjić, koji će mi dati sve informacije o stanju u momčadi. Jasno, veliku ulogu igrat će i Poljak, dok će trener vratara idalje biti Tonći Gabrić", zaključio je Poklepović, za kojeg dobro upućeni u zbivanja na Poljudu kažu da je samo tranzicijsko rješenje do ljeta kada bi Hajduk trebao preuzeti Igor Štimac, koji je jučer odbio trenutačno preuzimanje, ali je ostavio otvorenim vrata za buduću suradnju.

Uostalom, baš je Štimac predložio Poklepovića kazavši da je on najbolje kratkoročno rješenje.

Vezane vijesti

Vladimir Petković novi trener Lazija

Vladimir Petković novi trener Lazija

Hrvatsko-švicarski nogometni stručnjak Vladimir Petković novi je trener talijanskog prvoligaša Lazija. Rođeni Sarajlija potpisao je u "tajnosti"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika