13.02.2010. / 18:20

Autor: Ivica Medo

Na 99. rođendan Hajduk bez golova sa Željom, Ahmad Sharbini opet promašivao

U generalnoj probi za nastavak hrvatskog prvenstva Hajduk je sa sarajevskim Željezničarom odigrao utakmicu bez golova

Ahmad Sharbini (Foto: Mario Strmotić)Ahmad Sharbini (Foto: Mario Strmotić)U utakmici koja je trebala biti generalna proba za nastavak hrvatskog prvenstva Hajduk je sa sarajevskim Željezničarom odigrao susret bez golova.

Željezničar je ujedno bio Hajdukov gost na 99. rođendanskoj proslavi splitskog kluba. Na Poljudu se okupilo oko 6.000 navijača domaćih, no gola nisu vidjeli.

Gosti su se cijelu utakmicu uspješno branili, a Hajduk nikako nije mogao postići pogodak čime je samo potvrđeno ono što je u jesenskom dijelu sezone bio najveći problem "bijelih" - realizacija.

Ahmad Sharbini imao je najveću priliku na utakmici u 20. minuti, no nije se najbolje snašao, pa su se mogli čuti zvižduci s tribina navijača koji više nemaju strpljenja čekati bivšeg Rijekinog centarfora da konačno proradi.

Novi trener Hajduka Stanko Poklepović očito će imati velikih problema u pronalaženju igrača koji će uspješno završavati akcije "bijelih".

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika