13.02.2010. / 23:18

Autor: Totalsport

Vaterpolska Euroliga: Jug poražen u Kotoru

Vaterpolisti dubrovačkog Juga imali su priliku ove subote osigurati plasman u četvrtfinale Eurolige, no neuspješno su okončali gostovanje kod Primorca, u ogledu 5. skola skupine B

Jug poražen u KotoruJug poražen u KotoruVaterpolisti dubrovačkog Juga imali su priliku ove subote osigurati plasman u četvrtfinale Eurolige, no neuspješno su okončali gostovanje kod Primorca, u ogledu 5. skola skupine B.

Pobijedila je crnogorska momčad 14-10 i tako osigurala prvo mjesto u skupini, a Jugu ostaje posljednja utakmica skupine kako bi osigurao drugo mjesto i plasman među osam najboljih momčadi. Tada će dočekati u svom plivalištu mađarski Vasas, te će im biti dovoljan i remi za četvrtfinale.

Jug je nakon prve četvrtine vodio u Kotoru (3-2), nakon druge su zaostajali samo jedan pogodak (6-5), ali je potpuni pad uslijedio u trećoj dionici koju je domaćin dobio sa čak 6-1.

Vaterpolska Euroliga, 5. kolo, skupina B:

Primorac - Jug 14-10 (2-3, 4-2, 6-1, 2-4)

Redoslijed: 1. Primorac 13, 2. Jug 7, 3. Vasas 6, 5. Panionios 3.

Vezane vijesti

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija po prvi puta je osvojila Svjetsku ligu svladavši u finalnom dvoboju u Almatyu Španjolsku boljim izvođenjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika