14.02.2010. / 08:47

Autor: Hina

Novi rekord u ljubljenju pod vodom: minuta i 18 sekundi

Natjecanje koje se održava u mjesnom bazenu također bi trebalo podsjetiti ljude da ljubljenje nije samo romantično, nego i zdravo jer se njime pomiče 29 mišića i troše kalorije

Uoči Valentinova oboren je novi rekordUoči Valentinova oboren je novi rekordPortugalski bračni par pobjednik je natjecanja u ljubljenju pod vodom, održanog u portugalskom mjestu Constanciji, nakon što su spojenih usana ispod površine izdržali minutu i 18 sekundi.

Ovo je drugi put da se povodom Valentinova u tom portugalskom mjestašcu održava natjecanje u najduljem poljupcu pod vodom i načelnik se nada da će postati tradicionalno. Ovogodišnji pobjednici oborili su rekord lanjskih.

Natjecanje koje se održava u mjesnom bazenu također bi trebalo podsjetiti ljude da ljubljenje nije samo romantično, nego i zdravo jer se njime pomiče 29 mišića i troše kalorije.

Pobjednici, čija imena nisu objavljena, za nagradu su dobili besplatno noćenje u hotelu, romantičnu večeru i krstarenje.

Vezane vijesti

Novi svjetski rekord Jelene Isinbajeve

Novi svjetski rekord Jelene Isinbajeve

Ruska skakačica s motkom Jelena Isinbajeva (29) srušila je vlastiti svjetski dvoranski rekord na mitingu u Stockholmu. Novi rekord iznosi pet metara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika