15.02.2010. / 21:12

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno u Extri: Sve žene s kojima je Zoran Mamić varao suprugu

Zoran Mamić, 38-godišnji sportski direktor nogometnog kluba Dinamo, vara suprugu Vanju Mamić, zbog čega je ona, nakon sedamnaest godina braka, odlučila zatražiti razvod. Osim Ane Šikić, imao je ljubavne afere s Milom Horvat i Ivom Mijom Erak.

Vanja Mamić; Foto: Igor Šoban i Tomislav Smoljanović Vanja Mamić; Foto: Igor Šoban i Tomislav Smoljanović Kako saznajemo, nekadašnji nogometaš s kojim Vanja Mamić ima dvoje djece, sina Brunu (13) i kći Ninu (16), već gotovo dvije godine održava vezu sa 30-godišnjom Anom Šikić, suvlasnicom tvrtke SmartMedia koju ima s vjenčanim kumom Zorana i Vanje Mamić, Alenom Petrenacom.

Vanja Mamić povjerila se prijateljici da je, nakon što je to saznala, rekla suprugu da otiđe iz njihove nove kuće u koju su se uselili krajem prošle godine.

Nedugo potom ona je s djecom otputovala u Madrid, dok je Zoran Mamić s klubom otišao na pripreme u Tursku. Oboje supružnika prošloga tjedna nije bilo raspoloženo za izjave o svom privatnom životu.

Vanja Mamić je, na pitanje je li istina da se rastaje od Zorana Mamića, za internetski portal index.hr izjavila: "Mislim da je bilo čija rastava ili svadba u ovim teškim vremenima potpuno neinteresantna i neprimjerena tema."

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
16/11/09

simo, 15.02.10. 22:34

Stvarno je Nacional u velikoj gabuli i tiražnoj krizi kad objavljuje ovakove gluposti.To je još jedan perfidni obračun novinarčića Jelinića sa obitelji Mamić,prvenstveno Zdravka.Mislim da u redakciji Nacionala ima puno zanimljivijih obiteljskih tragedija s kojima bi se narod naslađivao od ovih mediskih marginalija.


registracija
27/10/09

micaslafen, 15.02.10. 23:18

Pa pise ti da procitas vise u extri ne u nacionalu. Zanimljivi su tvoji komentari, ja neznam kakva je tvoja tragedija kad od drva nevidish sumu il je to zato jer si na platnoj listi svima nam dragog doktora :)


registracija
29/11/09

Ivis, 16.02.10. 00:33

Za ovakav tekst treba imati dozvolu, pristanak, gospodje i gospodina Mamica. U suprotnom to je gore od torture, cak i jedna vrsta teroriziranja. Kada bi o meni bio slican slucaj, potrzio bih novinara i glavnog odgovornog sa dugom cijevi.


registracija
11/1/10

fluid, 16.02.10. 14:59

Ma tko si ti Simo uopće da se tako obraćaš Nacionalu i njegovim novinarima na takav način?Primitivan i nemoralan pod izlikom kako imaš drugačije mišljenje.Mišljenje ti je uglavnom sranjem.Općenito.Ako ti se nesviđa Nacional,sjaši i sa portala i odjebi u svoju jazbinu.Zamaraš čovječe.


registracija
16/11/09

simo, 16.02.10. 21:03

fluid,za mene je Nacional ono što za tebe nikad neće biti.Taj spomenuti mafijaško reketarski bilten formira tvoje oskudno mišljenje i zato ga opravdano hvališ,do razine svetosti. MIŠLJENJE TI JE UGLAVNOM SRANJEM?
-------------------------------------------------
Nacional je za mene i dalje leglo zlostavljača,i mafijaško glasilo.I nemaju nikakvo pravo sicirati ničiju privatnost. Imaju previše smeća u svome domu.


registracija
16/11/09

simo, 16.02.10. 21:08

micaslafen, a extra je od ?
Probaj sastaviti neku suvisliju opasku,bar probaj.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika