16.02.2010. / 07:00

Autor: Nacionalova redakcija

Željko Kerum i Fani Horvat: Još nekoliko dana do poroda

Fani, koju od poroda dijeli svega nekoliko dana, s Kerumom je popila kavu u Bobisovom kafiću na splitskom Zvončacu, a potom se par u crnom automobilu marke BMW uputio vjerojatno kući. Par je nedavno snimljen i na koncertu Paca de Lucie u Splitu. Iako je po medijima bilo najavljivano da će Fani Horvat roditi u Zagrebu, to još uvijek nije poznato, budući da se ona još uvijek šeće po Splitu

Fani Horvat i Željko KerumFani Horvat i Željko KerumSubotnje prijepodne splitski gradonačelnik Željko Kerum proveo je u društvu svoje trudne djevojke Fani Horvat. Unatoč poodmaklom stupnju trudnoće, 24-godišnja Fani, koju od poroda dijeli svega nekoliko dana, s Kerumom je popila kavu u Bobisovom kafiću na splitskom Zvončacu, a potom se par u crnom automobilu marke BMW uputio vjerojatno kući.

Par je nedavno snimljen i na koncertu Paca de Lucie u Splitu. Iako je po medijima bilo najavljivano da će Fani Horvat roditi u Zagrebu, to još uvijek nije poznato, budući da se ona još uvijek šeće po Splitu.

Fani Horvat i Željko Kerum u tajnoj su ljubavnoj vezi bili punih pet godina, a iako se o tome pričalo cijelo vrijeme, nitko to nije potvrdio sve dok sam Kerum u intervjuu za TV Dalmaciju u listopadu prošle godine nije pri kraju emisije obznanio da napušta suprugu i djecu jer mu je ljubavnica trudna.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Kerum: Ako se Fani ili bebi nešto dogodi, gučak ću mu iščupati

Kerum: Ako se Fani ili bebi nešto dogodi, gučak ću mu iščupati

Splitski gradonačelnik Željko Kerum, nakon podužeg izbivanja s radnog mjesta, javio se u eter Radio Dalmacije i zaprijetio svim novinarima koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika