16.02.2010. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Lana Jurčević I Ljubo Pavasović Visković kriju vezu u njezinom stanu

Automobil odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića nekoliko je večeri zaredom bio parkiran ispred zgrade u kojoj stanuje, četrnaest godina mlađa od njega, pjevačica Lana Jurčević. Dokaz je to da Lanu Jurčević i poznatog odvjetnika veže ljubavna, a ne samo prijateljska veza

Lana JurčevićLana JurčevićBudući da se relativno kratko poznaju i nisu sigurni u kojem će se pravcu razvijati njihov odnos, svoju su vezu odlučili držati u tajnosti.

Da je to zaista tako, moglo bi se naslutiti i po tome što tu vezu, za razliku od većine prijašnjih, Lana Jurčević nije demantirala. I ona i Ljubo Pavasović Visković izjavili su samo da ne žele komentirati svoj privatni život.

Ljubo Pavasović Visković je Lanu Jurčević u njezinu stanu posjećivao gotovo cijeloga tjedna prije nego što je u medije izašla informacija da se njih dvoje sve češće druže i da se ona iz garaže u Centru Kaptol odvezla u njegovu automobilu.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Lana Jurčević: Moje najbolje godine tek dolaze

Lana Jurčević: Moje najbolje godine tek dolaze

26-godišnja pjevačica Lana Jurčević ne miruje: nastupa gotovo svake večeri diljem Hrvatske, radi na novom, četvrtom albumu te vodi vlastiti plesni… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 16.02.10. 15:09

Lana ce ostati poznata samo po muskarcima koji su prosli kroz njen krevet !! Prava opajdara!!


registracija
4/2/10

corinthian, 17.02.10. 10:01

Zgodan momčić taj advokat. Mashala. Zna mala koga će, na mamu,,,.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika