Objavljeno u Nacionalu br. 744, 2010-02-16

Autor: Plamenko Cvitić

Nino Pavić vrbuje Šprajca da pređe na EPH-ovu televiziju

Ima i glasina da čelnici EPH-a već mjesecima s HTV-ovim urednikom Zoranom Šprajcom potajno pregovaraju o prelasku na novu nacionalnu televiziju

NINOSLAV PAVIĆ navodno
već mjesecima pregovara
sa Zoranom Šprajcom o zajedničkom TV angažmanuNINOSLAV PAVIĆ navodno već mjesecima pregovara sa Zoranom Šprajcom o zajedničkom TV angažmanuNakon što je prošlog tjedna Kapital Network, regionalni TV kanal o gospodarstvu, dobio nacionalnu koncesiju, mnogi se pitaju hoće li svojim programom uskoro konkurirati HTV-u, RTL-u i Novoj TV.

Prema Nacionalovim izvorima, za suvlasnički udio i širenje svog medijskog carstva na televiziju već je dulje vrijeme iznimno zainteresiran Europapress holding i njegov čelnik Ninoslav Pavić.

Zasad još nije poznato kako bi Pavić mimoišao zakonske odredbe koje novinskim izdavačima s većom nakladom priječe stjecanje udjela u radijskim i TV postajama, ali navodno je već dogovorena neka vrsta poslovnog odnosa između Kapital Networka i EPH-a.

Čak ima i glasina da čelnici EPH-a već mjesecima s HTV-ovim urednikom Zoranom Šprajcom potajno pregovaraju o prelasku na novu nacionalnu televiziju.

Vezane vijesti

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Građanska Akcija nastavila je svoju 'seriju' posjeta pod nazivom 'Na doručku kod...'. Tako su je jutros uputili u središte grada i 'doručkovali'… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika