17.02.2010. / 14:49

Autor: Andrea Belin

Najstrastvenije seksualne poze koje jamče vrhunac oba partnera

Kada niste zadovoljni situacijom u spavaćoj sobi, najjednostavniji potez je promjena seksualnih poza. Osim što ćete zaista uživati, jamčimo da ćete se zbližiti sa svojom boljom polovicom

Odaberite idealan položajOdaberite idealan položajPremda pripadnice nježnijeg spola obožavaju eksperimanetirati tijekom seksa, u većini slučajeva navijaju za poze u kojima samo one doživljavaju spektakularan orgazam.

Budući da su muškarci tada nezadovoljni svojim seksualnim životom, zadovoljstvo počinju tražiti u tuđim posteljama. Ukoliko želite svoju bolju polovicu prikovati za svoj krevet, vrijeme je da prakticirate poze u kojima ćete oboje osjetiti onaj čaroban trenutak!

Seks u kadi

Ukoliko do sada niste seksualne odnose prakticirali u kupaonici, ovo je idealna prilika da doživite i jedno takvo iskustvo. Osim u tuš kabini, seksati se možete i u kadi. Dakle, najprije ju napunite vodom i sjednite na partnera s tim da ste mu okrenuti leđima.

Seks na pultu

Radna ploha u kuhinji može vam poslužiti i u neke zanimljivije svrhe. Doduše, seksualne odnose možete prakticirati i na nekoj drugoj površini koja je u visini vašeg struka. Valja napomenuti da žena mora jako raširiti i stisnuti muškarca oko struka jer će užitak biti veći.

Seks na rubu fotelje

Muškarac mora sjesti na rub kreveta s tim da mu stopala dodiruju pod. Žena ga rukama obgrli oko vrata dok noge smjesti oko njegovog struka. Kako bi užitak bio veći morate uskladiti ritam. Budući da se cijelo vrijeme gledate, strastveni poljupci ne bi smjeli izostati.

Netipičan misionarski položaj

Jasno vam je da je riječ o pozi u kojoj žena leži na krevetu, a muškarac na njoj. Za razliku od prije, ovaj put ispod stražnjice stavite jastuk tako da su vam bokovi podignuti. Noge stavite na njegova ramena kako bi muškarac mogao jače stimulirati klitoris. S obzirom da se cijelo vrijeme gledate u lice, užitak će biti potpun.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 17.02.10. 17:18

Sve ste dobro napisali, samo gdje da nadjem partnerku?!


registracija
26/11/09

CH2710, 21.02.10. 11:48

potiskiDjilkos, 17.02.10. 17:18

Sve ste dobro napisali, samo gdje da nadjem partnerku?!
-------------------------------------------------------
Paaaa... ima ih dosta na ulici... trebaš samo nešto sitniša-;))))))...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika