18.02.2010. / 13:56

Autor: Hrvoje Šimičević

Sanader iskoristio gužvu i pobjegao s Markova trga

Većina ostalih gostiju predsjednika Josipovića prema protokolu se uputila u smjeru Hrvatskog sabora, a odredište 30-ak probranih državnika, premijerke Jadranke Kosor i Ive Josipovića bit će rezidencija Palača Dverce, gdje će se održati svečani ručak

Foto: Igor ŠobanFoto: Igor ŠobanIako je, s obzirom na bolje običaje pristojnosti koje nalaže protokol, bivši premijer Ivo Sanader nakon svečane inauguracije s Markovog trga trebao otići u zajedničkoj koloni političara, diplomata i drugih uzvanika predsjednika Josipovića, on je iz nekog razloga iskoristio gužvu te sa svečarskog poprišta sam odšetao u potpuno drugom smjeru.

To sugerira fotografija Nacionalovog fotografa Igora Šobana, koji je Sanadera i njegovu zaštitarsku pratnju snimio dok odmiču u smjeru zgrade Hrvatske vlade. Većina ostalih gostiju predsjednika Josipovića prema protokolu se uputila u smjeru Hrvatskog sabora, a odredište 30-ak probranih državnika, premijerke Jadranke Kosor i Ive Josipovića bit će rezidencija Palača Dverce, gdje će se održati svečani ručak.

Sanader očigledno nije među ovim pojedincima, ili zbog višegodišnjeg boravka na Markovom trgu bolje od ostalih poznaje teren, pa će do tamo doći prečacem.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 21.02.10. 08:21

On prečacem može jedino u povijest, i to ne u onaj slavni dio...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika