22.02.2010. / 15:57

Autor: Nacionalova redakcija

Mala škola drevnih kuronja: Isključenjem mozga do kozmičkog orgazma

Ukoliko još uvijek niste pronašli recept za seks o kakvom ste oduvijek sanjali, poslušajte naše savjete za koje jamčimo da će trenutke s partnerom u spavaćoj sobi pretvoriti u pravi užitak

Seks ne poznaje graniceSeks ne poznaje graniceModerna seksologija i psihologija danas uspješno koketiraju sa spisima koji su zapadu otkrili tajne istoka i u moderna vremena uveli potpuno novo shvaćanje orgazma. Briga o svom ali i partnerovom tijelu, potpuno povjerenje i sati vježbanja za Indijce su imperativ kada je u pitanju postizanje orgazma.

Osnovna razlika, a za nas možda ključ uspjeha razumijevanja orgazma jest činjenica da on nije cilj već nagrada ljubavnicima. U prijevodu, ukoliko se par prepusti jedno drugom, te pronađe one male tajne koje ih razlikuju, nauči slušati govor tijela i iskreno uživati u svakom trenutku, nagrada za trud neće nedostajati.

U teoriji zvuči jednostavno, ali u praksi to znači poštivati nekoliko osnovnih pravila:

Igra riječima

Seksualna napetost nastaje puno prije dodira pa tamo treba početi. Zavođenje nikako ne treba zaboraviti. Pogledi, poruke, tajni signali, senzualne kretnje odvesti će vas na put prema užitku. Izmjenjujte fantazije, režirajte najvatrenije priče i realizirajte maštarije.

Zaboravite granice

Jednom kada se riječi zamijene dodirima ne zaustavljajte se ali i ne žurite. Upoznajte svaki centimetar svog ipartnerovog tijela, dio po dio. Samo tako ćete pronaći mjesta koja se izdvajaju od ostalih. Važno je pod povećalo staviti svoju seksualnu anatomiju i erotske tehnike koje vama najviše odgovaraju.

Prestanite razmišljati

Iako je mozak najvatreniji organ, onaj koji stvara fantazije u trenutku akcije ga isključite. Svu energiju usmjerite na osjetila. Vaše tijelo će vam biti itekako zahvalno. Izgubite se i postanite jedno, kao što preporučaju istočnjaci.

Igračke

Da sve teče svojim tokom bez boli i nespretnosti pomozite si lubrikantima i ostalim pomoćnim rekvizitima.

Non-stop

Vrhunski orgazam ne dolazi sam od sebe (!) i zato treba vježbati, vježbati i vježbati.


Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika