22.02.2010. / 18:30

Autor: Extra

Ekskluzivno u Extri: Ištvan Varga raskinuo zaruke s Evom Rusan

Državni prvak u standardnim plesovima i pobjednik posljednjeg "Plesa sa zvijezdama" odlučio je ostaviti svoju zaručnicu zbog njene mutne prošlosti, no njegovi bliski prijatelji otkrivaju da je pomirenje još uvijek moguće

Ištvan VargaIštvan VargaIštvan Varga, državni prvak u standardnim plesovima i stalni natjecatelj showa ‘Ples sa zvijezdama', prekinuo je vezu sa zaručnicom Evom Rusan.

U gradskim krugovima priča se da su do njega došle insinuacije o burnoj prošlosti njegove zaručnice, plesačice po noćnim klubovima. Navodno je, kada je saznao za ta naklapanja, Ištvan Varga o tome želio porazgovarati sa zaručnicom, koja se zbog toga na njega naljutila i prekinula vezu.

Za Evu Rusan zaručio se u vrijeme posljednjeg ‘Plesa sa zvijezdama' u kojem je s partnericom, pjevačicom Frankom Batelić, osvojio prvo mjesto. Točnije, Eva Rusan zaprosila je njega. Ta studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu samohrana je majka desetogodišnjeg dječaka za kojeg se Ištvan Varga naročito vezao te je i zbog toga teško podnio prekid.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika