25.02.2010. / 10:50

Autor: Andrea Belin

Butler će u Srbiji snimati Shakespearovu tragediju "Coriolanus"

Glumac će u Beogradu snimati film u režiji Ralpha Fiennesa. Osim Butlera u filmu će se pojaviti Vanessa Redgrave, Brian Cox i Jessica Chastain

Gerard ButlerGerard ButlerGerard Butler još je jedan u nizu poznatih glumaca koji će uskoro doći u susjednu Srbiju. Za razliku od Johnnyja Deppa, Butler će odsjesti u Beogradu zbog poslovnih obaveza.

Naime, snimati će adaptaciju Shakespearove tragedije "Koriolan" u režiji Ralpha Fiennesa koji je snimanje u ovom gradu dogovorio još prošle godine.

Kako piše srpski Blic, snimanje bi trebalo početi već sljedeći mjesec, a osim Butlera u filmu će se pojaviti Vanessa Redgrave, Brian Cox i Jessica Chastain.

Inače, Butler u posljednje vrijeme redoviro puni medijske stupce zbog navodne veze s bivšom suprugom Brada Pitta, Jennifer Aniston.

"Par" se zajedno pojavio i na dodjeli Zlatnih globusa, a glumica se svojedobno pohvalila pred prijateljima kako je on fantastičan ljubavnik.

Vezane vijesti

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Malo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika