01.03.2010. / 12:17

Autor: Hrvoje Šimičević

Josipović posjetio Mesića: Predsjednik se ispod skela 'provlačio' do svoga prethodnika

Vanjski zidovi Mesićeve vile kompletno su obloženi skelama, a pokraju ulaza su vidljive instalacije, dok su novopostavljeni prozori i dalje obloženi zaštitnim materijalima

Foto: Tomislav ČuveljakFoto: Tomislav ČuveljakBivši doživotni hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je jutros u svojoj novoj rezidenciji u Grškovićevoj 13 novoizabranog predsjednika Ivu Josipovića.

Foto: Tomislav ČuveljakFoto: Tomislav ČuveljakU pratnji osobnih zaštitara i nekoliko suradnika koje je prošlog tjedna predstavio hrvatskoj javnosti, Josipović je posjetio Mesića u vili koju mu je prije završetka njegovog drugog mandata dodijelila država na korištenje. Josipović je ujedno i jedan od prvih političara koji se s Mesićem sastao u njegovom novom uredu, a obzirom na vanjski izgled vile, jasno je i zašto.

Naime, sama rezidencija, koja se prostire na 312,5 četvornih metara, trenutačno je podvrgnuta kompletnoj restauraciji, jer se godinama nije koristila te se nalazi u prilično lošem stanju. Da su intenzivni radovi u tijeku, sugeriraju i fotografije koje je jutros snimio Nacionalov fotograf Tomislav Čuveljak.

Vanjski zidovi Mesićeve vile kompletno su obloženi skelama, a pokraju ulaza su vidljive instalacije, dok su novopostavljeni prozori i dalje obloženi zaštitnim materijalima. Prema nekim procjenama, radovi na Mesićevoj vili mogli bi potrajati i do sredine proljeća.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika