01.03.2010. / 18:30

Autor: Extra

Bivšu Miss Maju Cvjetković zaveo je osuđeni diler

Josip Modrić nova je ljubav šibenske manekenke i nekadašnje Miss Hrvatske. Ovaj Zadranin ima bogat kriminalni dosje koji je zaradio, između ostalog, i prodajom kokaina Franu Olujiću, sinu zagrebačkog odvjetnika Željka Olujića

Maja CvjetkovićMaja CvjetkovićMaja Cvjetković, šibenska manekenka i bivša Miss Hrvatske, u tajnoj je vezi s Josipom Modrićem, bivšim nogometašem Zadra i Rijeke.

Kako doznajemo iz izvora bliskih paru, u vezi su posljednjih mjesec dana, a trenutačno borave u njegovu rodnom Zadru, gdje su viđeni kako odlaze na romantične večere i u noćne provode.

Maja Cvjetković je studentica Visoke škole VERN u Zagrebu, gdje živi, studira i povremeno se bavi manekenstvom, tako da se par druži kada se nađu u Zadru ili u Zagrebu.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Marcelo: Nisam se bacio, Leko me je dodirnuo

Marcelo: Nisam se bacio, Leko me je dodirnuo

Unatoč uspješnom startu u novom izdanju Lige prvaka i pobjedi u Maksimiru protiv Dinama (1-0), u redovima Real Madrida i dan nakon utakmice više… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 01.03.10. 22:46

ček šta nije ona vec bila sa lukom modrićem...

a da, to je bi jerko leko.


registracija
15/10/09

deus, 06.03.10. 11:50

al nevjerovatno...ako ove manekenke ne mogu naci aktivnog fudbalera, dobar je i neki bivsi :) ah, da...ljubav je u pitanju :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika