01.03.2010. / 18:30

Autor: Extra

Poduzetnik Bruno Orešar od bivše ljubavnice tražio 7,5 milijuna eura

Bivši tenisač i poduzetnik već godinu dana navodno sms porukama maltretira svoju bivšu ljubavnicu Lidiju Bogdanović, Srpkinju udatu za grčkog tajkuna koja je svoju ispovijest odlučila iznijeti u Extri

Bruno Orešar u ugodnom društvuBruno Orešar u ugodnom društvu"Jeftino smeće - gotovo ti je, ti i tvoji đavoli - svi ste u paklu. hahahaha", "Kada si odbila da se razvedeš i udaš za mene, ubit ću tebe i tvoju obitelj, zapaliti da gorite..." samo su neke u nizu prijetećih poruka koje je Bruno Orešar, nekada tenisač, a danas poduzetnik, tijekom dužeg vremenskog razdoblja slao supruzi jednog grčkog tajkuna s kojom je održavao tajnu ljubavnu vezu.

Tako barem tvrdi ta rođena Beograđanka Lidija Bogdanović, koja je molila da u tekstu koristimo njezino djevojačko prezime, dok je prezime njezina supruga poznato redakciji.

Ona tvrdi da je tijekom jednog od njihovih tajnih sastanaka Orešar i fizički na nju nasrnuo, daveći je u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Orešar nezadovoljan Osojićevim Facebook profilom

Orešar nezadovoljan Osojićevim Facebook profilom

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić se osvrnuo na podizanje prijava protiv načelnika Općine Škabrnja Luke Škare zbog odnosa prema Romima.… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 01.03.10. 22:50

prvo, toj drolji fali pažnje inače nebi sama otkrila priču, a drugo: nisam znao da je orešar takva seljačina, pardon htio sam reći temperamentan..


registracija
1/3/10

moooonwoman, 01.03.10. 23:33

hahahahaha ... Kakva glupa priča!!! vjerojatno ga više nije zanimala, pa se glupača sada osvećuje!! .... a naše novine kao i obično jedva dočekaju neku jadnicu željnu medijske pažnje i popuše priču da bi napunili prostor! Žena prizna da je oženjena i da je varala muža, a Orešar slobodan - i sad je ona žrtva! Možeš mislit... Stvarno mi je više dosta tih nerealiziranih jadnica koje preko kreveta po svaku cijenu žele komadić slave i medijskog prostora!!!


registracija
2/3/10

novi, 02.03.10. 20:41

da,kako da ne,da novinari jos malo zabiju prstice dublje kod doticnog naslo bi se toga jos,nije ni on svetac kako se predstavlja!


registracija
3/3/10

mikburg, 03.03.10. 10:16

Ok, jasno mi je da kad netko pukne na ljubav koja mu se ne vraća ispada totalni luđak kao ova „fina dama“, al nije mi jasno kako novinar kojem se kaže da se za 7,5 miliona eura daje u zalog stan može to objaviti…inteligencija novinara i vjerodostojnost izjave je vrlo upitna…pa koji to stan u Poreću vrijedi BAR 7,5 miliona kako bi osigurao pokriće!!?? Žalosno je da mediji hrane ovaj narod takvim bedastoćama kao ovom!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika