04.03.2010. / 14:58

Autor: Andrea Belin

Vrhunac zajamčen: 4 seksualne poze koje će oba partnera ostaviti bez daha

Iako vam se čini da ne postoji ni jedna poza koju već niste isprobali, mi ćemo vas uvjeriti u suprotno. U nastavku vam nudimo četiri nova položaja koji jamče spektakularan orgazam kod oba partnera

Naučite uživati u seksuNaučite uživati u seksuDa bi seksualni život bio zadovoljavajući, isprobavanje novih poza je neophodno. Osim što ćete trenutke u spavaćoj sobi s partnerom učiniti zanimljivijim, ovo je savršen način za uklanjanje masnih naslaga.

Dakle, prije nego vaša bolja polovica počne tražiti zabavu u tuđoj postelji, pokažite mu najnovije metode vrhunskog seksualnog zadovoljstva!

Poluviseći položaj

U ovoj pozi, osim što ćete maksimalno uživati, istovremeno ćete učvrstiti mišiće bokova i stražnjice. Dakle, žena okrenuta na trbuh, gornjim dijelom tijela leži na krevetu dok joj noge padaju na tlo. Muškarac naravno prilazi sa zadnje strane i njezine noge pridržava oko svoga tijela.

Romantična poza

Ovaj položaj nije podoban za uklanjanje masnih naslaga, međutim idealan je ukoliko vam je samo do izmjenjivanja nježnosti i istezanja. Partner mora ležati na rubu kreveta s tim da su mu stopala na podu. Žena sjeda na njega, ali mora obratiti pažnju da se jednom nogom osloni na pod.

Spirala

Želite li doživjeti vrhunski orgazam i učvrstiti trbušne mišiće, ovo je idealna poza za vas. Pripadnica nježnijeg spola se mora sagnuti u struku s tim da rukama dodiruje dno koje joj ujedno služi kao oslonac. Muškarac joj u ovom slučaju prilazi odostraga i on je taj koji određuje ritam i brzinu.

Seks s boka

Ako želite istovremeno ojačati mišiće nogu i trbuha, seks s bočne strane je savršeno rješenje za vas. S obzirom da muškarac može relativno duboko prodirati, uopće ne sumnjamo da orgazam neće izostati. Dakle, žena leži na boku s tim da jednu nogu drži u zraku koju muškarac kasnije položi na svoje rame.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika