05.03.2010. / 09:51

Autor: Nacionalova redakcija

Miomir Žužul od HBOR-a opet dobio milijun kuna kredita

Tijekom prošle godine, iz ovog je Sveučilišta otišao jedan Žužulov suradnik, a kao razlog tomu naveo je Žužulovo neracionalno korištenje financijskih sredstava

Miomir ŽužulMiomir ŽužulPoduzetnik i konzultant Mimomir Žužul nedavno je od Hrvatske banke za obnovu i razvoj dobio već drugi kredit za svoje sveučilište u Dubrovniku, i to u iznosu nešto većem od milijun kuna. Kako piše Jutarnji list, prvi je kredit bio u iznosu od oko dva i pol milijuna kuna, i on je već potrošen, a da prostorije Sveučilišta nisu uređene.

"Potrošio sam dosad oko milijun eura, nešto svojeg novca, nešto od kredita. Kako smo potrošili prvi kredit, privatna je stvar Sveučilišta. Ovaj, drugi kredit dugo smo čekali jer je procedura za dobivanje kredita od HBOR-a jako zahtjevna. Još sam pod hipoteku stavio osobnu imovinu, obiteljsku kuću u Imotskom", izjavio je Žužul Jutarnjem listu. Prema njegovim riječima, uređenje prostorija Sveučilišta je jako skupo, pošto je 'samostan u kojemu je Sveučilište spomenik kulture'.

Tijekom prošle godine, iz ovog je Sveučilišta otišao jedan Žužulov suradnik, a kao razlog tomu naveo je Žužulovo neracionalno korištenje financijskih sredstava.

Vezane vijesti

Borac za javne natječaje: Žužul blokira izbor čelnika Croatia Airlinesa

Borac za javne natječaje: Žužul blokira izbor čelnika Croatia Airlinesa

Srećko Šimunović, izvršni direktor za marketing i nabavu Croatia Airlinesa, trebao bi naslijediti Ivana Mišetića na čelu nacionalne aviokompanije i… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 05.03.10. 10:30

hehe kralj!


registracija
3/1/10

GULLWING, 05.03.10. 12:42

Troši i troši crni Miomire dok možeš....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika