05.03.2010. / 10:35

Autor: Andrea Belin

Daniela Trbović nakon operacije: Još sam poprilično slaba

Voditeljica kviza "Najslabija karika" je priznala da se ne osjeća baš najbolje, a to je zaključila kada je u srijedu sjela u automobil kako bi otišla na liječničku kontrolu. Kada se vratila kući bila toliko umorna da se odmah bacila na krevet

Daniela TrbovićDaniela TrbovićPoznato je da je HTV-ova voditeljica zbog operacije u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na neko vrijeme "nestala" s malih ekrana, a kako trenutačno stvari stoje čini se da će tako ostati do daljnjeg.

Naime, voditeljica kviza "Najslabija karika" je priznala za Jutarnji list da je još porpilično slaba, a to se najbolje moglo vidjeti kada je u srijedu sjela u automobil kako bi otišla na liječničku kontrolu.

Kada se vratila kući bila toliko umorna da se odmah bacila na krevet.

S druge strane, liječnici su porpilično zadovoljni njezinim trenutačnim stanjem, međutim do potpunog ozdravljenja predviđaju šest do osam tjedana, a s obzirom da su epizode "Najslabije karike" snimljene samo do 16. ožujka, ovaj popularni kviz neće se prikazivati tjedan dana.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika