05.03.2010. / 15:01

Autor: Andrea Belin

"Decoding Love": Vodič za uspješno zavođenje svakog muškarca

Kada je žena najprivlačnija pripadniku jačeg spola te smije li mu već na prvom spoju dati do znanja da joj se sviđa, samo su neka pitanja na koje je spisateljica dala opširne i zanimljive odgovore

Pronađite srodnu dušuPronađite srodnu dušu"Decoding Love" naslov je nove knjige spisateljice Andrew Trees koja je pokušala odgovoriti na pitanja mnogih žena koje godinama bezuspješno tragaju za idealnim partnerom.

Kada je žena najprivlačnija pripadniku jačeg spola te smije li mu već na prvom spoju dati do znanja da joj se sviđa, samo su neka pitanja na koje je spisateljica dala poprilično opširne odgovore koji će zasigurno mnogima otvoriti nove svjetonazore u ljubavnom svijetu.

Naime, jedna od zanimljivijih teorija ove spisateljice je da svaka žena, da bi zainteresirala određenog pripadnika jačeg spola, mora ga pogledati u oči čak 35 puta u sat vremena. Jedino na što mora pripaziti pažnju je zavodljiv osmijeh koji nikako ne smije izostati.

Da fizički izgled nije toliko važan pokazalo je i jedno istraživanje tijekom kojeg je većina muškaraca prilazila ženama koje nisu bile osobito privlačne, ali su slale signale da su zainteresirane za druženje.

Crveni ruž također je jedan od detalja koji ne smije izostati ni u jednoj kozmetičkoj torbici jer žena s crvenim usnama, tvrdi Andrew Trees, ne promakne ni jednom pripadniku jačeg spola. U nastavku piše kako su žene najprivlačnije tijekom ovulacije dok za vrijeme menstruacije nemaju baš neke šanse kod muškaraca.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika