07.03.2010. / 09:53

Autor: Anamarija Kronast

Favoritkinja za Oscara Sandra Bullock dobila Zlatnu malinu

Sandra Bullock (45) poznata po svom humoru i autokritičnosti došla je u Barnsdall Theater u Los Angelesu i osobno preuzela svoju Malinu

Sandra BullockSandra BullockMakar je to nekima bilo iznenađujuće, glumica koja slovi za ozbiljnu favoritkinju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara za najbolju glumicu u filmu "Blind Side", uoči te manifestacije je nagrađena nimalo laskavim priznanjem.

Sandri Bullock dodijeljenja je u subotu "Zlatna malina" za najgoru glumicu u komediji "Sve o Steveu".

Glumci strahuju od "Zlatne maline" koja trideset godina predstavlja antioscara i svake se godine dodjeljuju najgoroj holivudskoj produkciji.

Sandra Bullock (45) poznata po svom humoru i autokritičnosti došla je u Barnsdall Theater u Los Angelesu i osobno preuzela svoju Malinu.

Glumica je dijelila DVD-e filma "All About Steve" i obećala će se vratiti sljedeće godine ako joj obećaju da će pogledati film i odgovore je li to stvarno bila najgora interpretacija godine. Glumici je neželjenu nagradu predala Halle Berry.

Partner Sandre Bullock iz filma All About Steve Bradley Cooper podijelio je s njom Zlatnu malinu za najgori par na filmskom ekranu.

Zlatnu malinu za najgori film, redatelja i scenarij je osvojio "Transformers 2" za kojeg je žiri naveo da je "pretežak, predug i beskrajno glup".

"Zlatnu malinu" je kolektivno dobila glazbena skupina Jonas Brothers za "Jonas Brothers: the 3D Concert Experience".

Zlatnu malinu za sporednu ulogu dobila je Sienna Miller za akcijski film G.I.Joe.

Prigodom 30. obljetnice te nagrade dodijeljena je i Zlatna malina desetljeća ZF filmu "Battlefield Earth" s Johnom Travoltom, dok su Eddie Murphy i Paris Hilton dobili Maline za najgore glumce desetljeća za uloge u filmovi poput "Avanture Plutona Nasha", "Ja, špijun", "Upoznaj Davea" odnosno "The Hottie and the Nottie" ili "Repo: The Genetic Opera".

Vezane vijesti

"Rango" dobio Oscara za animirani film, "Udefeated" za dokumentarni

"Rango" dobio Oscara za animirani film, "Udefeated" za dokumentarni

Oscara za najbolji animirani film osvojio je "Rango" Gorea Verbinskog, dok je najboljim dokumentarnim filmom proglašen "Undefeated" Daniela Lindsaya… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika