08.03.2010. / 15:03

Autor: Andrea Belin

Otkrivamo tko će sve pjevati sa zvijezdama u novoj sezoni

Svoje glasovne sposobnosti pokazati će Ines Bojanić, Ana Vilenica i Boris Mirković, fotografkinja Mara Milin, komičar Željko Pervan te voditelji Davor Meštrović i Tamara Loos, a već od prije je poznato da će se u pjevanju okušati i modni stručnjak Viktor Drago

Barbara Kolar i Duško ČurlićBarbara Kolar i Duško ČurlićU subotu, 13. ožujka počinje četvrta sezona HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju".

U narednih nekoliko tjedana svoje glasovne sposobnosti pokazati će glumci Ines Bojanić, Ana Vilenica i Boris Mirković. U showu će nastupati i fotografkinja Mara Milin, komičar Željko Pervan te voditelji Davor Meštrović i Tamara Loos, a već od prije je poznato da će se u pjevanju okušati i modni stručnjak Viktor Drago.

Njihove pjevačke sposobnosti usavršavati će Maja Blagdan, Marko Tolja, Žanamari Lalić, Đani Stipaničev, Giuliano, Ivana Husar Mlinac, Natali Dizdar i Jacques Houdek.

Za razliku od prijašnjih sezona, u žiriju će umjesto Martine Tomčić sjediti Ivana Vrdoljak Vanna.
Voditelji ovog zabavnog showa će kao i u prijašnje tri sezone biti Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Podsjetimo, show "Zvijezde pjevaju" se prvi put emitirao 2007. godine. Pobjedu u prvoj sezoni odnijeli su Lamija Alečković i Jacques Houdek. U drugoj sezoni Ivana Kindl i Nikša Kušelj dok su u posljednjoj pobijedili Natali Dizdar i Dražen Čuček.

Vezane vijesti

Duško i Barbara - slažemo se u jednom, žao nam je što je Miro Ungar ispao iz...

Duško i Barbara - slažemo se u jednom, žao nam je što je Miro Ungar ispao iz showa

Voditelji popularnog showa "Ples sa zvijezdama", Barbara Kolar i Duško Ćurlić već šestu sezonu za redom u subotnjim emisijama uživo svojim duhovitim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika