09.03.2010. / 13:16

Autor: Ivica Medo

Rukomet, Liga prvaka: Zagreb u osmini finala na Barcelonu

Nakon ždrijeba koji je Europska rukometna organizacija (EHF) upriličila u Beču, Zagreb će u osmini finala rukometne Lige prvaka odmjeriti snage sa svojim arhi-rivalom Barcelonom

Kiril LazarovKiril LazarovNakon ždrijeba koji je Europska rukometna organizacija (EHF) upriličila u Beču, Zagreb će u osmini finala rukometne Lige prvaka odmjeriti snage sa svojim arhi-rivalom Barcelonom. Prva utakmica je na rasporedu u terminu od 24. do 28. ožujka u Zagrebu, a uzvrat se igra u terminu od 31. ožujka do 4. travnja u Barceloni.

Zagreb je kao trećeplasirana momčad u skupini iza Ciudad Reala i Hamburgera svrstan u treću jakosnu skupinu te je izvukao najtežega mogućeg suparnika u ovoj fazi natjecanja, Barcelonu, koja je u skupini D zauzela drugo mjesto iza njemačkog Kiela.

Sredinom i krajem devedesetih godina Zagreb i Barcelona vodili su najžešće okršaje u elitnom klupskom natjecanju.

U današnjoj momčadi Barcelone sve od reda su poznata rukometna imena poput Romera, Igropula, Rutenka, Hansena ili Hrvata Venija Loserta.

Parovi osmine finala rukometne Lige prvaka:

Kolding - Montpellier
Gorenje Velenja - Ciudad Real
Kopenhagen - Kiel
Constanta - Veszprem
CO Zagreb - Barcelona
Kielce - HSV
Valladolid - Rhein Neckar Löwen
Ademar Leon - Čehovski Medvedi


Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika