09.03.2010. / 16:06

Autor: Ivica Medo

HTV otkupio prava za Formulu 1

Glasnogovornik Hrvatske radiotelevizije Danko Družijanić za Nacional.hr potvrdio je da će ovosezonske utrke Formule 1 biti prenošene na HTV-u

Michael SchumacherMichael SchumacherGlasnogovornik Hrvatske radiotelevizije Danko Družijanić za Nacional.hr potvrdio je da će ovosezonske utrke Formule 1 biti prenošene na HTV-u.

"Nakon dugotrajnih pregovora danas je potvrđeno kako će iduća sezona Formule 1 biti prenošena na HTV-u. Tako HTV i u predstojećoj sezoni nastavlja 25-godišnju tradiciju prijenosa Formule 1. Mi smo u skladu s našom sadašnjom financijskom situacijom stavili do znanja da iznos koji je bio proteklih godina niti približno ne možemo i ovaj put platiti, i dobili smo ovu sezonu po značajno povoljnijim uvjetima", izjavio je Družijanić.

Prva utrka nove sezone Formule 1 vozi se 14. ožujka u Bahreinu, a prema prognozama najvećih svjetskih kladionica glavni favoriti sezone među vozačima su Fernando Alonso (Ferrari) i Lewis Hamilton (McLaren), a među konstruktorima Ferrari i McLaren.

Sezonu će obilježiti i povratak u "oktanski cirkus" sedmerostrukog prvaka svijeta Michaela Schumachera, koji će pilotirati za momčad Mercedes GP-a.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika