10.03.2010. / 17:26

Autor: Andrea Belin

Anja Alavanja se pohvalila da je ponovno u vezi

Voditeljica CMC-a je opet u ljubavnoj vezi. Ime muškarca koji je nakon Slavena Ostojića uspio osvojiti njezino srce još uvijek ne želi otkrivati

Anja AlavanjaAnja AlavanjaSamo pet mjeseci nakon što je prekinula zaruke s suvlasnikom zagrebačkog kluba Pirahna, Slavenom Stojićem, voditeljica Anja Alavanja ima novog dečka.

"U vezi smo dva mjeseca, još je prerano da mu otkrijem identitet, ali sve u svoje vrijeme. Mogu samo reći da nam je jako lijepo i da mi je želja jednog dana imati veliku obitelj", kazala je voditeljica CMC-a za tportal.

Inače, kao razlog prekida s Ostojićem, voditeljica je navela neslaganje u važnim stvarima, a nakon toga mediji su se raspisali kako joj je smetala uloga kućanice, no voditeljica je takve navode demantirala.

"Ja još uvijek stojim pri tome da ću vikende radije provoditi kvalitetno sa svojim partnerom nego čisteći pločice i kuhajući. No, to nije bio problem u bivšoj vezi, a nije ni sada", objašnjavala je.

Podsjetimo, prije njega, Anja Alavanja je bila tri godine u vezi s RTL-ovim voditeljem Filipom Brkićem.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika